Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL stelt datalimiet in voor Mobiel Internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

XS4ALL heeft de dienst Mobiel Internet aangepast door met ingang van 1 februari 2010 een datalimiet in te stellen voor alle Mobiel Internet abonnementen. De provider heeft hiertoe besloten omdat het hanteren van een Fair Use policy niet meer haalbaar is.

Fair Use policy voorbij
Door het gebruik van een datalimiet blijft het dataverkeer binnen de gestelde perken, stelt XS4ALL. Het hanteren van een Fair Use policy  zou niet meer haalbaar zijn op deze diensten.

Wat is er aangepast?
De limiet van de vier abonnementen Go, Start, Lite en Basic bedraagt respectievelijk 1GB, 2GB, 5GB en 10GB. Als de datalimiet wordt overschreden, wordt de snelheid teruggebracht tot 128/64 kbit/sec, danwel kan de verbinding worden beëindigd. Uiteraard wordt de klant hierover vooraf geïnformeerd, stelt de provider.

Naar eigen zeggen zijn alle klanten vandaag per e-mail geïnformeerd over de wijziging. De website van XS4ALL is inmiddels ook aangepast. De Vergelijking Mobiel Internet op de laptop op Internetten.nl en Bellen.com wordt vandaag geactualiseerd.Info & bestellen XS4ALL Mobiel Internet


 

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.