Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL: Wii jarig is trakteert!

Leestijd: 2 minuten

Internetprovider XS4ALL bestaat 15 jaar. Op 1 mei 1993 ging XS4ALL van start als eerste provider voor particulieren in Nederland.

Hackers Rop Gonggrijp en Felipe Rodriquez hadden al internettoegang via de Universiteit van Amsterdam, maar hun account werd afgesloten na een hackincident. Om toch weer op internet te kunnen, besloten ze toen zelf maar een internetprovider op te richten. Een provider die openstond voor iedereen. Ze waren zo enthousiast over de mogelijkheden van internet dat iedereen toegang moest hebben. Het liep meteen storm: een paar uur na de oprichting van XS4ALL had de 500e klant zich al gemeld.

Niet alleen XS4ALL, ook internet heeft de afgelopen 15 jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Voor miljoenen mensen zijn internetbankieren, MSN’en en Hyven inmiddels heel vanzelfsprekend. Voor veel bedrijven is de internetverbinding echt een levensader geworden. XS4ALL zegt er trots op te zijn dat ze in Nederland het fundament voor internet heeft gelegd.


Wii jarig is trakteert!
Wie jarig is trakteert. De provider viert het 15-jarig met diverse acties voor nieuwe én bestaande klanten. Gestart wordt met een prachtige ADSL-actie voor nieuwe abonnees. Wie nu een 2-jarig ADSL abonnement afsluit, krijgt de Wii van Nintendo er gratis bij. Wie liever geen Wii wil en niet 2 jaar vast wil zitten, krijgt een gratis installatie door een monteur. In november wordt het jaar afgesloten met een congres over de veranderingen die 15 jaar internet teweeg hebben gebracht, en een blik naar de toekomst.

Meer informatie en online bestellen: ADSL van XS4ALL

Geactualiseerd: dinsdag 6 mei 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.