Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zaterdag gratis bellen bij Ziggo

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo laat Alles-in-1 klanten op zaterdag 15 januari gratis bellen. Het kabelbedrijf doet dit om te vieren dat het meer dan 1 miljoen klanten met één abonnement voor internet, telefonie en tv heeft. Elk gesprek naar een vast nummer in Nederland is dan tot twaalf uur 's nachts helemaal gratis. 

Een miljoen klanten in twee jaar tijd
Alles-in-1 is ruim twee jaar geleden door Ziggo gelanceerd. Net als in 2010 op Valentijnsdag heeft Ziggo er voor gekozen een mijlpaal met de klanten te vieren. Op dat moment konden de 1 miljoen telefonieklanten een dag lang gratis bellen naar vaste nummers in Nederland.

Meeste mensen bellen naar vaste lijn
Uit cijfers van het belgedrag van Ziggo klanten blijkt dat de meerderheid van de gesprekken met een vaste lijn gevoerd wordt naar een andere vaste lijn. Een kwart van de gespreksduur wordt besteed aan gratis bellen naar andere klanten van Ziggo.

Onderling bellen gratis
Voor Alles-in-1 klanten kost bellen naar een vast nummer van een andere Ziggoklant niets. Bellen naar alle andere vaste nummers in Nederland kost 3 cent per minuut. Een belletje naar mobiele nummers kost iedere minuut 15 cent: 5 keer zoveel dus. In beide gevallen bedraagt het starttarief 7,5 cent per gesprek. 

Ter vergelijking: UPC vraagt 4 cent naar vast en 17,5 naar mobiel met een starttarief van 10 cent. Bij KPN betaalt u nu nog 3,5 cent en 13 cent met een starttarief van 9 cent. Vanaf 15 januari betalen InternetPlusbellers 9 cent per minuut, ongeacht of ze naar vast of mobiel bellen. Het starttarief gaat dan ook een cent omhoog.

Meer info en aanmelden: Ziggo Alles-in-1

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.