Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zeelandnet beste telecomwebsite

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Zeelandnet is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste en populairste telecomwebsite. Bij de verkiezing van de 'Website van het Jaar' kwam Zeelandnet in twee categorieën als winnaar uit de bus.

Jaarlijks organiseren MetrixLab en Emerce de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. Deze publieksprijs wordt uitgereikt aan de eigenaar van de beste website van Nederland. Dit jaar kon in 22 categorieën worden gestemd en er zijn ruim 660.000 stemmen uitgebracht.

Stemmers werd gevraagd hun mening te geven over de inhoud, de navigatie en het ontwerp van de deelnemende websites. Ook werd er gevraagd of ze de desbetreffende website zouden aanbevelen. Zeelandnet kwam in twee categorieën als winnaar uit de bus.

Meer info & bestel: Zeelandnet internet + telefonie

Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.