Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zeelandnet besteedt telefonie uit aan Zesko

Leestijd: 2 minuten

Vanaf 1 maart bellen nieuwe telefonieabonnees van ZeelandNet via het Zesko-netwerk. Ook  bestaande abonnees zullen worden overgezet. Dit heeft het kabelbedrijf uit Zeeland vandaag bekend gemaakt.

ZeelandNet, met 75.000 breedband internetklanten waarvan ruim 30.000 telefonieabonnees,  heeft voor dit bedrijf gekozen  vanwege de scherpe prijsstelling en het feit dat Zesko op zeer korte termijn kan starten met de implementatie. Ook de mogelijkheid om in de toekomst samen te kunnen werken op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals Voice over IP (VOIP) en Video on Demand (VOD)  heeft een rol gespeeld. 

Zesko levert diensten op de consumentenmarkt onder de merken @Home, Casema en Multikabel. Zoals bericht gaan de kabelbedrijven straks verder onder de naam Ziggo. Moederbedrijf Zesko bedient circa 3,3 miljoen kabelabonnees, 1,4 miljoen breedband internetklanten, 830.000 afnemers van digitale televisie en ruim 700.000 telefonieabonnees.

Klanten van ZeelandNet kunnen na de migratie nog steeds onderling gratis bellen. “Deze overeenkomst zorgt ervoor dat onze klanten ook in de toekomst tegen scherpe tarieven kunnen blijven bellen en dat zij kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telefonie” , aldus Pascal de Klerk divisie directeur van DELTA, het moederbedrijf van ZeelandNet.

Zie: Breedbandgekte.nl en Totaalwijzer.nl voor aanbiedingen van o.a. Zeelandnet, @Home, Casema
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.