Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ZeelandNet verhoogt internetsnelheden

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

ZeelandNet bestaat in april 15 jaar. Om dit te vieren trakteert het bedrijf internetklanten de komende maand op een gratis snelheidsverhoging. In april worden stapsgewijs de andere abonnementen verhoogd. In sommige gevallen een verdubbeling van de snelheid.

Klanten met een Breedband Basis, Midi, Comfort, Plus, Premium, Extra en Super abonnement krijgen in april 2010 een gratis snelheidsverhoging. Begin dit jaar is Breedband Extreem, het snelste abonnement, al verhoogd naar 80 Mb per seconde.  Hieronder een overzicht van de huidige snelheden.

  

Klanten krijgen persoonlijk bericht per e-mail over de nieuwe snelheid. Een aantal mensen heeft een nieuw modem ontvangen die nodig is om de nieuwe snelheid te kunnen halen.

 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.