Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo Alles-in-1 nu ook in COGAS gebied

Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws voor Twentenaren! In het verleden moesten we nog wel eens mensen teleurstellen omdat zij in het voormalige verzorgingsgebied van Cogas* (Twente) vielen. Vanaf nu kunnen de meeste Ziggo producten ook daar besteld worden!

Kabelbedrijf Ziggo laat weten dat het vanaf vandaag, 18 juni, mogelijk is om Alles-in-1 te bestellen in het gehele COGAS gebied. Dit zijn beide bedrijven na langdurige onderhandelingen overeengekomen.
 

Mensen die zich voor Alles-in-1 aanmelden, worden door Ziggo normaal in rekening gebracht voor Alles-in-1. Daarnaast staat er voor COGAS klanten een extra regel op de factuur waarmee Ziggo de € 14,95 voor Radio & Televisie van COGAS in mindering brengt. Dit bedrag wordt nog gewoon maandelijks geïncasseerd door COGAS.

Interactieve Televisie is nog geen mogelijk in het COGAS gebied.

* Cogas, gevestigd in Almelo, is in 1966 ontstaan als gasbedrijf. Het leveringsbedrijf van gas en elktriciteit werd in 2006 verkocht aan Electrabel. Hierna is Cogas verder gegaan met een viertal hoofdactiviteiten: Infra & Beheer, Kabel, Duurzaam en Meetdiensten.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.