Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo biedt alle klanten Service+

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo biedt zijn nieuwe dienst Service+- na een testperiode- nu aan alle klanten. Met deze dienst  kan men tegen betaling ondersteuning krijgen bij elektronicavragen en -problemen.

Te denken valt aan het optimaliseren van de binnenshuisbekabeling, het verhelpen van computerproblemen, het wegwerken van kabels, tot het ophangen van een LCD-scherm en het plaatsen van stopcontacten. 

Wat is Service+ van Ziggo?

Service+ van Ziggo geeft ondersteuning bij vragen en problemen op het gebied van computer, televisie, home cinema, telefonie, multimedia & gaming en ‘klusjes nu we er toch zijn’. Het wordt aangeboden door middel van telefonische hulp of door een specialist aan huis. Service+ is op werkdagen bereikbaar tot 20.00 uur en op zaterdagen tot 18.00 uur.
 
Bij telefonische hulp en ‘remote support’ – een Ziggo-specialist neemt de computer van de klant op afstand over en verhelpt de problemen – worden alleen de gesprekskosten in rekening gebracht ( 65 cent per minuut). 

Voor een specialist aan huis betaalt de klant voor de eerste 45 minuten 50 euro en elk kwartier daarna 15 euro. Voorrijkosten worden niet berekend. Er is wel een minimale afname van 45 minuten. Een afspraak met de specialist aan huis is bovendien op basis van ‘no cure, no pay’: biedt de specialist aan huis geen oplossing, dan betaalt de klant niets. Service+ van Ziggo is te bereiken via telefoonnummer 0900-1876.

Meer info en aanmelden: Ziggo Internet+Bellen+ TV

Geactualiseerd: donderdag 4 februari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.