Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo heeft 1 miljoen telefonieklanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo heeft de mijlpaal van 1 miljoen vaste telefonieklanten bereikt. Om dit te vieren zullen alle klanten van Ziggo met een vaste telefonieaansluiting op Valentijnsdag 14 februari de hele dag gratis kunnen bellen naar vaste nummers in Nederland.

Het bedrijf brengt de mijlpaal met een campagne via tv en web onder de aandacht. Klanten van Ziggo met een Alles-in-1 pakket (TV, Internet en Telefonie) zijn al gewend onderling gratis te bellen met andere Ziggo telefonieabonnees. Met de actie op Valentijnsdag wordt dat eenmalig uitgebreid naar alle vaste nummers in heel Nederland.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.