Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo in actie in januari

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf Ziggo begint het nieuwe jaar goed met een drietal aantrekkelijke acties. Twee al lopende 'succesnummers' op Alles-in-1 en een nieuwe actie op Digitale Televisie.

Alles-in-1
Bij Televisie, Internet en Telefonie in één pakket kost een HD ontvanger geen € 199 maar € 49. Voor een Interactieve HD ontvanger hoeft u geen € 495 neer te tellen, maar € 149. Daarnaast installeert een monteur het gratis bij Alles-in-1 Plus en Extra. De actie geldt voor de eerste twee maanden van 2011. 

Digitale Televisie
Het Digitaal Totaalpakket is 2 maanden gratis. Deze actie loopt tot 1 april en is alleen van toepassing op mensen die Digitale Televisie van Ziggo hebben en/of bestellen en geen abonnement hebben op keuzepakket Digitaal Totaal. Na de actieperiode betaalt u € 9,95 per maand voor het Digitaal Totaalpakket. Deze bedragen zijn exclusief de kosten van het basisabonnement Televisie van € 16,95 per maand.

Vergelijk alles-in-1 op TOTAALWIJZER en digitale tv op DIGITELEVISIE

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.