Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo lanceert live tv-kijken op iPad

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo heeft een nieuwe versie van haar TV-app voor de iPad gelanceerd. Deze biedt de gebruiker de mogelijkheid om de 10 best bekeken Nederlandse zenders in bijna HD-kwaliteit live te bekijken. Het gaat hierbij om Ned 1, Ned 2, Ned3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6 en Veronica.

In maart van dit jaar bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij.

De app is gratis, maar om live tv te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo. Vooralsnog kan de klant alleen in en rondom zijn eigen huis kijken of bij anderen die ook Ziggo-internet hebben. Ziggo geeft de streams door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,2 Mb/s.
 
Ten opzichte van de vorige versie bevat de Ziggo TV app voor de iPhone ook nog een vernieuwde homepage, de TV Gids wordt sneller geladen en de on demand-catalogus is uitgebreid met series en muziekfilms.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.