Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo met goedkope HD PVR bij Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo heeft sinds 6 oktober een nieuwe actie bij de Alles-in-1 abonnementen. Wie internet + telefonie + digitale tv gebundeld in één pakket bestelt, krijgt een HD-PVR van 459 euro voor 99 euro.

HD-PVR of standaard ontvanger
Met deze digitale ontvanger kan men televisie kijken en digitaal opnemen in High Definition op de 160GB grote harddisk.

Bovendien kan men op elk moment uitzendingen pauzeren, terugspoelen en weer vooruitspoelen. Verder zijn ook “Interactieve Televisie” en “Uitzending gemist” een mogelijkheid met deze decoder. 

Wie geen behoefte heeft om uitzendingen op te nemen, te pauzeren, vooruit of  terug te spoelen, kan kiezen voor een standaard digitale ontvanger. Deze kost nu 49 euro in plaats van 99 euro.
Drie Alles-in-1 pakketten
Ziggo biedt Alles-in-1 pakketten aan in 3 smaken, die enkel in snelheid en prijs verschillen. In onderstaande tabel ziet u de specificaties van Alles-in-1 Basis, Plus en Extra.Bij de Alles-in-1 pakketten is het standaard kabeltelevisie abonnement van € 16,25 al bij de prijs inbegrepen. U kunt ook een Alles-in-1 pakket nemen als u al internet, televisie en/of telefonie van Ziggo heeft. Als bestaande klant neemt u alle instellingen en extra diensten gewoon mee en houdt u dezelfde voordelen.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.