Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo met goedkope HD PVR bij Alles-in-1

door Jeanet Woldring

Ziggo heeft sinds 6 oktober een nieuwe actie bij de Alles-in-1 abonnementen. Wie internet + telefonie + digitale tv gebundeld in één pakket bestelt, krijgt een HD-PVR van 459 euro voor 99 euro.

HD-PVR of standaard ontvanger
Met deze digitale ontvanger kan men televisie kijken en digitaal opnemen in High Definition op de 160GB grote harddisk.

Bovendien kan men op elk moment uitzendingen pauzeren, terugspoelen en weer vooruitspoelen. Verder zijn ook “Interactieve Televisie” en “Uitzending gemist” een mogelijkheid met deze decoder. 

Wie geen behoefte heeft om uitzendingen op te nemen, te pauzeren, vooruit of  terug te spoelen, kan kiezen voor een standaard digitale ontvanger. Deze kost nu 49 euro in plaats van 99 euro.
Drie Alles-in-1 pakketten
Ziggo biedt Alles-in-1 pakketten aan in 3 smaken, die enkel in snelheid en prijs verschillen. In onderstaande tabel ziet u de specificaties van Alles-in-1 Basis, Plus en Extra.Bij de Alles-in-1 pakketten is het standaard kabeltelevisie abonnement van € 16,25 al bij de prijs inbegrepen. U kunt ook een Alles-in-1 pakket nemen als u al internet, televisie en/of telefonie van Ziggo heeft. Als bestaande klant neemt u alle instellingen en extra diensten gewoon mee en houdt u dezelfde voordelen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie