Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo met sneller en draadloos internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf Ziggo is begonnen met een reclamecampagne ‘Sneller en draadloos internet in uw huis en tuin met het nieuwe Wi-Fi modem van Ziggo’. Deze zomer krijgen bijna 400.000 klanten van Ziggo een nieuw modem. Hun huidige apparaat is niet meer snel genoeg voor de verhoogde internetsnelheden. Nieuwe klanten krijgen al sinds mei het nieuwe draadloze modem.

Veilig en draadloos internetten in huis en tuin
Met het nieuwe snelle Wi-Fi modem kunt u veilig en draadloos internetten, bijna overal in en om het huis. Wilt u niet draadloos internetten dan kan dat gewoon met dit modem. De draadloze router wordt beheerd door Ziggo en kosteloos vervangen wanneer deze onopzettelijk defect raakt. Zoals eerder bericht zijn nieuwe pakketten al sinds mei voorzien van het nieuwe draadloze modem.

Hulp bij modem verwisselen
Om de wisseling van de modems soepeler te laten verlopen, heeft Ziggo een speciale informatiecampagne. Hierin spelen 2 ambassadeurs, Lodewijk en Thomas van het tv-programma Eigen Huis & Tuin, de hoofdrol. Zij leggen uit hoe klanten hun modem kunnen omwisselen, zodat ze voortaan sneller en draadloos kunnen internetten.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.