Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo morgen van start

Leestijd: 2 minuten

Het grootste kabelbedrijf van Nederland Ziggo gaat morgen officieel van start. Dit is vanochtend bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Ziggo in Den Haag. Ziggo komt voort uit de fusie van @Home, Casema en Multikabel, maar beschouwt zichzelf als een geheel nieuw bedrijf.

“De relatie met onze klanten staat centraal bij Ziggo,” zegt directeur Bernard Dijkhuizen van Ziggo. “Wij leveren diensten zoals televisie, internet en telefonie die een vitale rol in het leven van onze klanten spelen”. Ziggo heeft de hele organisatie zo ingericht dat er ‘echt naar de klant geluisterd wordt’ om zo de dienstverlening te verbeteren. 

Met behulp van Klantenpanels, waar duizenden klanten deel vanuit maken, en maandelijkse klanttevredenheidsmetingen gaat Ziggo klanten betrekken bij de verdere inrichting en aanpak van het bedrijf. 

Ziggo werkt ook actief aan nieuwe ontwikkelingen. Komende tijd volgt een groter aanbod van programma’s in HD-kwaliteit, introduceert Ziggo interactieve Video on Demand en brengt het bedrijf de snelheid voor internet naar 100 MBps. Maar zover is het nog niet: morgen gaat eerst de kennismakingscampagne van Ziggo multimediaal van start. Komend najaar moet het bedrijf helemaal op orde zijn, dan worden ook de nieuwe diensten gelanceerd.

Belangenvereniging COAX was vanmorgen ook aanwezig, heeft ZIGGO succes gewenst maar gelijk opmerkingen geplaatst over de eerste "gezamenlijke" actie van ZIGGO ten aanzien van de facturatie en het verschil van het telefoontarief dat de klanten moeten betalen als zij de klantenservice moeten bellen ten aanzien van de facturatie.

Ziggo op Bellen.com, Internetten.nl, Breedbandgekte, Totaalwijzer, Digitelevisie
Vanaf morgen kunt u de pakketten vergelijken én online bestellen op de Bencom vergelijkingssites. Hieronder ziet u het (rode) verzorgingsgebied van Ziggo. Via de postcodecheck kunt u controleren of televisie, internet en telefonie van Ziggo beschikbaar is op uw adres.
.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.