Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo 's snelheidsverhoging gefaseerd ingevoerd

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Snelheid Ziggo omhoog en prijs omlaag. Dit nieuwsbericht levert talloze reacties op, nu blijkt dat de snelheidsverhoging gefaseerd wordt doorgevoerd. Hoog tijd voor een uiteenzetting.

Ziggo heeft vandaag laten weten dat per 1 juli de internetsnelheid van Z3 en Alles-in-1 Extra verhoogd is. Voor Alles-in-1 Extra geldt echter dat de nieuwe snelheid alleen geleverd wordt via het zogeheten EuroDocsis3.0-modem. Het is technisch niet mogelijk om 50 Mbit te leveren via een ED2.0-modem. 

Daarom gaat Ziggo vanaf nu tot eind augustus alle Alles-in-1 Extra-klanten -in willekeurige volgorde- een nieuw EuroDocsis3.0-modem toesturen. Na aansluiting en activatie van het nieuwe modem kan men genieten van de hoge snelheid. 

Gefaseerde invoering: 1 juli-1 aug-1 sept.
De snelheden van de andere producten worden op een later moment verhoogd. Op onze vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer worden de nieuwe snelheden al getoond. In detailinformatie vindt u de ingangsdata van de nieuwe snelheden per abonnement.

 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.