Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo 's snelheidsverhoging gefaseerd ingevoerd

door Jeanet Woldring

Snelheid Ziggo omhoog en prijs omlaag. Dit nieuwsbericht levert talloze reacties op, nu blijkt dat de snelheidsverhoging gefaseerd wordt doorgevoerd. Hoog tijd voor een uiteenzetting.

Ziggo heeft vandaag laten weten dat per 1 juli de internetsnelheid van Z3 en Alles-in-1 Extra verhoogd is. Voor Alles-in-1 Extra geldt echter dat de nieuwe snelheid alleen geleverd wordt via het zogeheten EuroDocsis3.0-modem. Het is technisch niet mogelijk om 50 Mbit te leveren via een ED2.0-modem. 

Daarom gaat Ziggo vanaf nu tot eind augustus alle Alles-in-1 Extra-klanten -in willekeurige volgorde- een nieuw EuroDocsis3.0-modem toesturen. Na aansluiting en activatie van het nieuwe modem kan men genieten van de hoge snelheid. 

Gefaseerde invoering: 1 juli-1 aug-1 sept.
De snelheden van de andere producten worden op een later moment verhoogd. Op onze vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer worden de nieuwe snelheden al getoond. In detailinformatie vindt u de ingangsdata van de nieuwe snelheden per abonnement.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie