Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo start muziekkanaal op TV

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelbedrijf Ziggo lanceert 15 mei in samenwerking met Xite een muziekkanaal op televisie. Alle abonnees van het kabelbedrijf kunnen naar dit nieuwe muziekkanaal kijken. De zender komt in het standaard TV pakket en wordt uitgezonden op digitaal kanaal 23.

De nieuwste hits op Ziggo Xite
Naar eigen zeggen toont Ziggo Xite 24 uur per dag de beste en nieuwste hits. Het geeft daarnaast impressies van concerten, feesten en festivals. 
 
Ziggo Dome
Ziggo noemt de samenwerking bijzonder. Xite opent in Ziggo Dome een permanente TV-studio in Club Ziggo. Op 24 juni, wanneer de deuren van de nieuwe concertlocatie officieel opengaan, wordt gestart met een concert van Marco Borsato. Daarna treden onder meer Pearl Jam, Sting, Madonna en George Michael op.

In Club Ziggo zullen onder andere interviews en sessies met de artiesten uit de Ziggo Dome worden opgenomen en worden uitgezonden op het kanaal van Ziggo Xite. 

Xite ook bij Caiway en UPC
TotaalTV schrijft dat Xite geen onbekende is in het Nederlandse tv-landschap: 'Sinds 2008 is Xite als muziekkanaal al bij UPC en Caiway te bekijken. Een jaar later heeft het bedrijf Muziek on Demand gelanceerd, dat voor UPC-kijkers beschikbaar is. Xite blijft met een eigen muziekkanaal bij deze Nederlandse aanbieders en het Belgische Telenet aanwezig. Het nieuwe muziekkanaal Ziggo Xite is echter alleen bij Ziggo beschikbaar.' 
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie