Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo stimuleert elektrisch rijden

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo gaat het elektrisch rijden stimuleren. Werknemers en bezoekers kunnen binnenkort hun elektrische voertuig opladen op de parkeerterreinen in Utrecht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Heerhugowaard. Gebruikers kunnen de laadzuil activeren met hun laadpas of mobiele telefoon.

Te weinig laadpunten
Een belangrijk nadeel voor veel mensen om elektrisch te gaan rijden, is dat er te weinig oplaadstations zijn, die vaak ook nog ongunstig gelegen zijn. De oplaadstations bij Ziggo zullen geschikt zijn voor het opladen van elektrische voertuigen, elektrische scooters en elektrische fietsen. Rovitech Projects ICT zal de laadpalen eind september opleveren.
 
Groene manier van leven stimuleren
Door het plaatsen van oplaadstations bij de werklocaties wil Ziggo zijn medewerkers stimuleren in een 'groene manier van leven'. De aanbieder van internet, bellen en tv is in dat kader tevens gestart met een proef voor het leasen van elektrische auto's. Naast de gebruikservaringen heeft de proef als doel om te zien of Ziggo op deze manier een goede milieubijdrage kan leveren en kosten besparen.
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie