Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo stopt met oude abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo stopt per 1 december met een groot aantal oude abonnementen. Bestaande abonnees met meerdere producten krijgen een brief met het aanbod om over te stappen naar één van de Alles-in-1 pakketten.

Ziggo wil met de wijziging  een  landelijk uniform  aanbod bewerkstelligen. Zowel technisch als administratief zou dat gunstiger zijn. In de meeste gevallen gaan abonnees hierdoor meer betalen, maar krijgen er ook meer voor terug zoals een hogere downloadsnelheid. 

Abonnees krijgen een brief met een advies op maat. Wie niets doet, wordt in de meeste gevallen overgezet naar Alles-in-1 Plus en betaalt nog een half jaar de oude prijs. Het nieuwe pakket is duurder (€ 51,50 per maand), maar vaak gaat de downloadsnelheid omhoog bijvoorbeeld van 5 naar 22 Mbps. 

Terug naar het goedkopere Alles-in-1 Basis (€ 41,50 p/mnd) betekent juist dat de downloadsnelheid terugvalt naar 2 Mbps. Het snelste pakket voor € 66,50 biedt nu 80 of 120 Mbps, afhankelijk van het gebied waarin men woont. Voor het eind van het jaar zal dat landelijk 120 Mbps zijn. Klanten hebben het recht het abonnement op te zeggen door deze wijziging. Overigens waren pakketten al maandelijks opzegbaar.
 

Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.