Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo TV app nu ook voor iPhone

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo heeft vandaag de iPhone-versie gelanceerd van haar Ziggo TV app. De iPhone-versie is gebundeld met de iPad-versie die eerder dit jaar het levenslicht zag en heeft onder meer een tv-gids van 160 zenders. 

Ondanks het kleinere beeldformaat van de iPhone ten opzichte van de iPad is de functionaliteit van beide versies gelijk. Met deze app kunnen gebruikers in een oogopslag zien wat er op TV is, krijgen zij kijktips en het meest actuele televisienieuws en kunnen zij eenvoudig  door het Ziggo On Demand filmaanbod bladeren. 

Het aanbieden van televisieprogramma’s en video on demand is voor Ziggo een kernactiviteit. Met de gratis Ziggo TV app wil het bedrijf het voor de kijker gemakkelijker maken om op de hoogte te blijven van het snel groeiende aanbod programma’s en films. Bovendien helpt de app voorkomen dat je als kijker een programma mist dat je eigenlijk had willen zien. De Ziggo TV app is gerealiseerd in samenwerking met Xaton en is via iTunes te downloaden.

Programmagids met meer dan 160 zenders
De TV-gids met ruim 160 zenders loopt maximaal een week vooruit en er is een eigen zendervolgorde in te stellen. Net als de mogelijkheid een alarmfunctie voor programma's of de mogelijkheid favorieten door te sturen via e-mail, Twitter, Hyves of Facebook. Standaard heeft de TV-gids het uiterlijk van een Elektronische Programma Gids (EPG) waarbij de programma’s op tijd gesorteerd worden. De gebruiker kan er echter ook voor kiezen per zender of op genre door de gids te bladeren.

Installeert een gebruiker de app op zijn iPad dan wordt bij het synchroniseren van zijn iPhone met iTunes, de iPhone-versie automatisch op zijn telefoon gezet en vice versa. 
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.