Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt internetsnelheden Z2 en Alles-in-1 Plus

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Ziggo verhoogt per 1 oktober de snelheid van zijn abonnementen Z2 en Alles-in-1-Plus. Daarmee krijgen ruim een miljoen klanten meer bandbreedte. De prijzen van de abonnementen blijven ongewijzigd. Wel wordt de btw-verhoging naar 21% doorberekend.

Eind maart werden de snelheden van de internetabonnementen Z1 en Z3 al opgeschroefd, maar daarbij bleef Z2 buiten schot. Het triple play pakket Alles-in-1 Plus werd toen al wel verhoogd en ging van 40/4Mbps naar 50/5Mbps. Dit najaar wordt de snelheid van dit meest verkochte pakket opgeschroefd naar 60/6 Mb/s. De abonnementsprijs blijft met 52 euro weliswaar ongewijzigd, maar door de btw-verhoging per 1 oktober komt er 87 cent per maand bij.

Modems resetten
Ziggo start vanaf 1 oktober met het op afstand resetten van de modems waarna de abonnees automatisch de nieuwe snelheden hebben. Het op afstand resetten van de modems neemt tot eind oktober in beslag. 

Abonnees kunnen vanaf 1 oktober ook zelf hun modem resetten en beschikken daarna onmiddellijk over de hogere snelheid. 

Abonnement Huidige snelheden Snelheden per 1 okt Prijs per 1 okt
 Internet Z2  30 / 3 Mb/s  40 / 4 Mb/s  € 30,45
 Alles-in-1 Plus  50 / 5 Mb/s  60 / 6 Mb/s  € 52,87

Meer info & bestel: Ziggo Alles-in-1
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.