Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt internetsnelheid per 1 april

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelaar Ziggo gaat vanaf 1 april in fasen de snelheden van méér dan een miljoen internetklanten fors verhogen. Het gaat daarbij om de bundels Alles-in-1 Basis en Plus en abonnement Internet Z2.  

Deze producten zijn op dit moment qua snelheid vergelijkbaar met de gangbare ADSL-verbindingen. In de nieuwe situatie wordt de downloadsnelheid van Alles-in-1 Basis 5x zo hoog, en Alles-in-1 Plus en Internet Z2 (bijna) 2x zo hoog. Het tarief van de diverse internetabonnementen blijft desondanks ongewijzigd.

Zo zal de snelheid van Alles-in-1 Basis verhoogd worden van 2 Mbps naar 10 Mbps. Bij Alles-in-1 Plus gaat de downloadsnelheid van 22 Mbps naar 40 Mbps en bij Internet Z2 van 15 Mbps naar 30 Mbps. Vorig jaar is bij de bundel Alles-in-1 Extra de hoogste downloadsnelheid al opgevoerd naar 120 Mbps.

Nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden per 1 april, bestaande klanten worden via een brief op de hoogte gesteld wanneer zij sneller internet krijgen. Dat kan duren tot 1 september.

Bij UPC ligt de snelheid van internet in het Alles-in-1 Voordeelpakket op 25 Mbps. UPC-klanten die kiezen voor een Alles-in-1 pakket met sneller internet komen uit op 60 Mbps.

KPN biedt klanten binnen het Alles-in-1 pakket snelheden van 8 Mbps bij het basispakket, 20 Mbps bij het extra pakket en 40 Mbps bij premium. Tele2 heeft het goedkoopste 3-in-1 pakket met tv, internet en bellen met snelheden tot 50 Mbps. 
 

Vergelijk op TOTAALWIJZER alle 3-in-1 pakketten

   

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.