Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt opnieuw snelheid internetabonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo verhoogt opnieuw de snelheid van zijn Z3i-abonnement. Eind vorig jaar verhoogde Ziggo ook al de snelheid van zijn internetabonnementen.

Z3i, het snelste abonnement, krijgt nu opnieuw een snelheidsverhoging. Vanaf april ligt de downloadsnelheid op 40 Mbps. In december werd het abonnement al met 10 Mbps opgeschroefd naar 20 Mbps. De uploadsnelheid werd destijds ook verhoogd, tot 3 Mbps.

 

Geactualiseerd: donderdag 8 januari 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.