Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt prijzen per 1 maart

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 maart verhoogt Ziggo de prijs van abonnementen voor tv, internet en telefonie. Zo wordt Alles-in-1 een euro per maand duurder. Gelijktijdig worden enkele zenderpakketten goedkoper en gaan de zakelijke internetsnelheden omhoog. Het bellen via Ziggo gaat ook meer kosten. Zijn de wijzigingen bedoeld om alvast de tarieven gelijk te trekken met UPC?

Alles-in-1

De prijzen van Alles-in-1 Basis (GewoonGoed), Plus (SamenCompleet) en Extra gaan met één euro per maand omhoog. Het standaard tv-abonnement gaat op 1 maart vijftig cent omhoog en kost dan 18,25 euro per maand. De hoogste prijsverhoging vindt plaats bij de 2-in-1 abonnementen met tv en internet. In de meeste gevallen gaan deze abonnementen met 2,55 euro per maand omhoog.

De prijs van premium-abonnementen op de betaalzenders HBO, Film1 en Sport1gaan juist met vijftig eurocent per maand omlaag. Deze abonnementen gaan 14,95 euro per maand kosten.

Bellen via Ziggo wordt duurder

Het Telefonie Z1-abonnement wordt 1,55 euro duurder en gaat 11,50 euro kosten. De prijs van een telefoongesprek wordt één cent per minuut duurder. Ook het starttarief stijgt met één cent. Het onbeperkt bellen-abonnement gaat met een euro per maand omhoog.

Bellen naar het buitenland

Verder veranderen sommige vaste beltarieven naar het buitenland bij Ziggo. Het starttarief wijzigt van 9 naar 10 eurocent per gesprek. Daarnaast wijzigt het gesprekstarief per minuut voor sommige landen. Vergelijk op Bellen.com alle vaste en mobiele tarieven voor bellen naar het buitenland.

Ziggo zegt dat de prijsverhogingen nodig zijn de kosten van gestegen investeringen deels te dekken. De tariefsaanpassing is niet bedoeld om alvast de tarieven gelijk te trekken met UPC. Abonnees kunnen naar aanleiding van de prijsverhoging per 1 maart het abonnement opzeggen.

Vergelijk Alles-in-1 op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.