Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt standaardtarief tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Per 1 april verhoogt Ziggo de abonnementstarieven voor tv met 25 cent per maand. TV Standaard gaat per maand 17,20 euro kosten. TV Plus 25,20 euro en TV Extra 30,20 euro. De prijsstijging is de helft van vorig jaar, toen de kabelprovider het standaardtarief voor televisie met 50 cent verhoogde.

Bestaande Ziggo klanten die het niet eens zijn met de prijsverhoging kunnen kosteloos overstappen. Bent u al Ziggo klant en wilt u overstappen of heeft u juist interesse in Ziggo? Doe onze postcodecheck en bekijk welke mogelijkheden u heeft bij deze aanbieder.
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie