Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo vernieuwt Alles-in-1 en komt met Bundelkiezer

door Jeanet Woldring

Ziggo introduceert per 14 oktober nieuwe Alles-in-1 bundels met eigen thema’s. Standaard biedt de kabelaar drie bundels onder de naam AltijdOveral, SamenCompleet en GewoonGoed. Daarnaast is er een bundelkiezer, waarmee je zelf je pakket kunt samenstellen.

Nieuwe thema’s

Ziggo introduceert drie nieuwe thema’s met ieder een eigen naam. De bundels binnen dit thema bestaan uit de huidige Ziggo producten aangevuld met “Kies je Voordeel” (abonnementskorting of cadeau). Er kan echter ook nog steeds voor een van de overige bundels gekozen worden.Voor het goedkoopste GewoonGoed abonnement (voorheen Alles-in-1 Basis) betaal je 44,95 euro per maand met een downloadsnelheid van 30 Mbps en een uploadsnelheid van 3 Mbps. Hierbij krijg je een gratis Interactieve HD ontvanger, die geschikt is voor het terugkijken van programma’s. Telefonie is inbegrepen, terwijl het AltijdOveral abonnement van 49,95 euro geen telefonie heeft. Bij dat abonnement is de downloadsnelheid met 90 Mbps echter een stuk hoger.

SamenCompleet, het duurste abonnement, kost 64,90 euro per maand. Het biedt dezelfde snelheid maar daarbij kun je onbeperkt naar vast en mobiel bellen binnen Nederland (Volop Bellen Altijd).  Hierbij krijg je een gratis Interactieve HD recorder, die geschikt is voor HD opnemen tot 120 uur en terugkijken in scherpe kwaliteit. Alle abonnementen hebben Interactieve TV. Het is niet mogelijk om internet zonder Interactieve TV af te nemen. De uploadsnelheden zijn in alle gevallen een tiende van de downloadsnelheid.

Het snelste Alles-in-1 Extra pakket met 180 Mbps wijzigt niet, maar wordt niet als standaardpakket aangeboden. Bij de internet + tv abonnementen wijzigt de naam van het Z2 abonnement, naar AltijdOveral. De Z1 en Z3 abonnementen blijven gelijk.

Bundelkiezer

Naast de vooraf samengestelde bundels kun je nu ook zelf je abonnement samenstellen met behulp van de Bundelkiezer. Daarbij kun je kiezen uit een downloadsnelheid van 30, 90 of 180 Mbps. Digitale televisie is standaard inbegrepen; voor vijf euro per maand extra kan ook vaste telefonie worden afgenomen. Verder kun je naast jaarcontracten ook kiezen voor maandcontracten. Alle opties kunnen daardoor maandelijks aan- of uitgezet worden.

“Kies je voordeel”

Wanneer er gekozen wordt voor een maandcontract ontvang je geen cadeau, zoals een HD-recorder/ontvanger, Samsung Galaxy Tab4 of een maandelijkse korting op de abonnementsprijs. Dit is wel mogelijk bij het afsluiten van een contract met een looptijd van een jaar.

Voor bestaande klanten wijzigt er niets.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie