Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo voert per 1 juli prijsverhoging door

door Marit Veldkamp 1 reactie

ziggo.gifPer 1 juli gaan klanten van Ziggo meer betalen voor hun internet en tv pakket. De prijsverhoging is volgens Ziggo nodig om te kunnen blijven investeren in het netwerk. De meeste pakketten met televisie worden € 2  per maand duurder. De verhoging komt een paar dagen na de bekendmaking van de prijsverhoging bij KPN en XS4ALL. Bekijk hieronder wat de verhoging van Ziggo voor jou betekent.

Investeren is nodig

Door te blijven investeren is het voor iedereen mogelijk om gebruik te kunnen maken van het netwerk. De upgrades zijn onder andere nodig doordat er veel gebruik wordt gemaakt van het netwerk, de mediaboxen en de Ziggo Go app continue verbeterd worden en er hogere eisen worden gesteld aan de veiligheid van het internet (door cybercrime). 

Wijzigingen

Wat je meer gaat betalen is volledig afhankelijk van het type pakket dat je nu afneemt. Gemiddeld komt de verhoging neer op € 1,91 per maand; de verhoging bij de meeste pakketten bedraagt € 2. De prijzen van de internet only pakketten worden niet verhoogd en dit geldt ook voor Internet Giga en TV Max. We hebben de belangrijkste wijzigingen van Ziggo voor je op een rijtje gezet:

Pakket Huidige prijs Prijs per 1 juli
Alles-in-1 Start € 52 € 54
Alles-in-1 Complete € 67 € 69
Alles-in-1 Max € 87,50 € 89,50
Kabel TV € 18,70 € 19,95

Alle klanten worden voor 1 juni persoonlijk geïnformeerd over wat er voor hun verandert. De prijsverhoging is in juni al zichtbaar op de factuur, omdat de abonnementskosten vooraf in rekening gebracht worden.

Prijsverhogingen

Ieder jaar mogen de providers hun prijzen aanpassen met de inflatiecorrectie. De prijsverhoging voor Ziggo bedraagt 3,4% waarvan 2,6% de inflatiecorrectie betreft. In de afgelopen paar jaar heeft Ziggo ieder jaar prijsverhogingen doorgevoerd. Begin 2018 betaalde je voor Alles-in-1 Start € 47,50, straks betaal je € 54. Dit betekent een stijging van bijna 14% in de kosten per maand. Daarvoor werd in 2019 wel de snelheid verhoogd van het Alles-in-1 Start abonnement.

Kosteloos opzeggen

Zit je nog in een bestaand contract en gaan je abonnementskosten omhoog? Dan kun je gratis en zonder afkoopsom overstappen naar een andere provider. Gebruik daarvoor onze vergelijker.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!

Reacties (1)

Geplaatst door: Andre Hospers ()

erhoging komt een paar dagen na de bekendmaking van de prijsverhoging bij PKN en XS4ALL. Bekijk hieronder wat de verhoging van Ziggo voor jou betekent.

Moet het geen KPN

Opmerking van de redactie op 02-06-2020
Bedankt voor de opmerking, we hebben het aangepast!

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie