Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo voert per 1 juli prijsverhoging door

door Marit Veldkamp 1 reactie Leestijd: 2 minuten

ziggo.gifPer 1 juli gaan klanten van Ziggo meer betalen voor hun internet en tv pakket. De prijsverhoging is volgens Ziggo nodig om te kunnen blijven investeren in het netwerk. De meeste pakketten met televisie worden € 2  per maand duurder. De verhoging komt een paar dagen na de bekendmaking van de prijsverhoging bij KPN en XS4ALL. Bekijk hieronder wat de verhoging van Ziggo voor jou betekent.

Investeren is nodig

Door te blijven investeren is het voor iedereen mogelijk om gebruik te kunnen maken van het netwerk. De upgrades zijn onder andere nodig doordat er veel gebruik wordt gemaakt van het netwerk, de mediaboxen en de Ziggo Go app continue verbeterd worden en er hogere eisen worden gesteld aan de veiligheid van het internet (door cybercrime). 

Wijzigingen

Wat je meer gaat betalen is volledig afhankelijk van het type pakket dat je nu afneemt. Gemiddeld komt de verhoging neer op € 1,91 per maand; de verhoging bij de meeste pakketten bedraagt € 2. De prijzen van de internet only pakketten worden niet verhoogd en dit geldt ook voor Internet Giga en TV Max. We hebben de belangrijkste wijzigingen van Ziggo voor je op een rijtje gezet:

Pakket Huidige prijs Prijs per 1 juli
Alles-in-1 Start € 52 € 54
Alles-in-1 Complete € 67 € 69
Alles-in-1 Max € 87,50 € 89,50
Kabel TV € 18,70 € 19,95

Alle klanten worden voor 1 juni persoonlijk geïnformeerd over wat er voor hun verandert. De prijsverhoging is in juni al zichtbaar op de factuur, omdat de abonnementskosten vooraf in rekening gebracht worden.

Prijsverhogingen

Ieder jaar mogen de providers hun prijzen aanpassen met de inflatiecorrectie. De prijsverhoging voor Ziggo bedraagt 3,4% waarvan 2,6% de inflatiecorrectie betreft. In de afgelopen paar jaar heeft Ziggo ieder jaar prijsverhogingen doorgevoerd. Begin 2018 betaalde je voor Alles-in-1 Start € 47,50, straks betaal je € 54. Dit betekent een stijging van bijna 14% in de kosten per maand. Daarvoor werd in 2019 wel de snelheid verhoogd van het Alles-in-1 Start abonnement.

Kosteloos opzeggen

Zit je nog in een bestaand contract en gaan je abonnementskosten omhoog? Dan kun je gratis en zonder afkoopsom overstappen naar een andere provider. Gebruik daarvoor onze vergelijker.

Geactualiseerd: dinsdag 2 juni 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Reacties (1)

Geplaatst door: Andre Hospers ()

erhoging komt een paar dagen na de bekendmaking van de prijsverhoging bij PKN en XS4ALL. Bekijk hieronder wat de verhoging van Ziggo voor jou betekent.

Moet het geen KPN

Opmerking van de redactie op 02-06-2020
Bedankt voor de opmerking, we hebben het aangepast!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie