Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zomer overstap deals UPC van start

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC is gestart met de Zomer Overstap Deals. De actie houdt in dat overstappers 6 maanden lang korting krijgen op een Alles-in-1 pakket. Daarnaast heeft UPC de activatiekosten gewijzigd en de tarieven voor mobiel internet in het buitenland verlaagd. Lees hier wat er allemaal verandert en wat de zender van de maand is.

Zomer Overstap Deals
De Zomer Overstap Deals houden in dat overstappers 6 maanden lang korting krijgen op een Alles-in-1 pakket. Ook klanten die er een dienst voor internet, telefonie of digitale tv bijnemen, kunnen hier gebruik van maken. De actie geldt tot 30 juli. 

Activatiekosten
Voor een aantal klanten komen de activatiekosten te vervallen. Mensen die er internet, telefonie of digitale tv bijnemen hoeven deze eenmalige kosten niet te betalen. zoals eerder gemeld heeft UPC de activatiekosten op 19 juni verlaagd naar 25 euro. Voorheen bedroegen deze kosten 32,50 euro.

Verlaging tarief Mobiel internet in het buitenland
Per 1 juli  zijn de tarieven de tarieven voor UPC Mobiel internet in zone 1 (EU +) verlaagd van 2,83 euro  naar 83 cent per MB. Deze prijsverlaging is mogelijk gemaakt door nieuwe Europese regelgeving. Lees meer op onze speciale site voor bellen en internetten in het buitenland op Vakantiebellen.com.

Zender van de maand: Disney Junior
Disney Junior is zender van de maand. Deze zender is onderdeel van het Extra zenderpakket Kidszone, maar deze maand te zien voor alle mensen met een abonnement op UPC Digitale TV. 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.