Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Breedband

Internet pakketten van Breedband

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Breedband. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Breedband of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Breedband ('Breedband Arnhem, Breedband Nederland en Aaldering ICT' Breedband is een samenvoeging van deze providers) biedt glasvezel internet aan voor de particuliere en zakelijke markt. Vroeger leverde Breedband alleen in en om Arnhem glasvezel. Inmiddels is Breedband internet ook ver buiten de Arnhemse regio actief, met een eigen landelijk netwerk.

Van origine lag de focus op de aanleg van glasvezel in Arnhem. In Arnhem en omgeving ligt daarom ruim 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. De minimale downloadsnelheid van Breedband internet is 1000 Mbps. Dat is dus 1 gigabit per seconde. Een abonnement van Breedband betekent dus een snelle internetverbinding. Breedband biedt geen mobiel internet aan.

Internet pakketten van Breedband

  • Glasvezel 1 maand
    1000 Mb / 1000 Mb
    € 44,95 p/m
    Aanmelden

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie