Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Breedband

Breedband glasvezelinternet abonnementen vergelijken

In onderstaand overzicht zie je het internet abonnement van Breedband. Voor informatie over de eigenschappen van het abonnement klik je op de naam van het pakket.

Voordelen Breedband internet

  • Stabiel en veilig glasvezel via eigen netwerk
  • Snelheid tot 1000 Mbps
  • Maandcontract

Internet pakketten van Breedband

  • Glasvezel 1 maand
    1000 Mb / 1000 Mb
    € 44,95 p/m
    Aanmelden

Breedband biedt glasvezel internet aan voor de particuliere en zakelijke markt. Vroeger leverde Breedband alleen in en om Arnhem glasvezel. Inmiddels is Breedband internet ook ver buiten de Arnhemse regio actief, met een eigen landelijk netwerk. 'Breedband Arnhem, Breedband Nederland en Aaldering ICT' -  Breedband is een samenvoeging van deze providers.

Van origine lag de focus op de aanleg van glasvezel in Arnhem. In Arnhem en omgeving ligt daarom ruim 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. De minimale downloadsnelheid van Breedband internet is 1000 Mbps. Dat is dus 1 gigabit per seconde. Een abonnement van Breedband betekent dus een snelle internetverbinding. Breedband biedt geen mobiel internet aan.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie