Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Breedband

Lees reviews en ervaringen over Breedband

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Breedband geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Breedband. Is Breedband je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Breedband zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Sandra Krekel op 3-12-2020 om 18:43
    Langer dan 1 jaar klant
    We maken al 10 jaar gebruik van Breedband. Aanvankelijk een heel fijn bedrijf met een geweldige service. Internet-tv en bellen. Het zou een geweldige combi zijn. Helaas is daar niets meer van over. Onze televisie werkt al 2 weken niet meer. Voor Breedband heeft dit geen prioriteit. We worden afgescheept met mailtjes met daarin aangegeven dat ze het neergelegd hebben bij hun leverancier maar dat die nog niets van zich heeft laten horen. Vervolgens een aantal dagen later als je daar zelf over gebeld hebt weer een mailtje dat ze de druk op hun leverancier opgevoerd hebben. En weer hoor je niets. Mijn indruk is dat het heel goed gaat met Breedband en dat ze de particulier niet meer nodig hebben. Heel spijtig.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie