Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
T-Mobile

Review en beoordeling T-Mobile

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van T-Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Patrick Vermeulen op 27-6-2017 om 09:45
  Op 11 april 2017 werd mijn vriendin gebeld door medewerkers van Provider Adviseur.
  -Of we interesse hadden in T-Mobile. -
  Zij gaf mij aan dat T-Mobile en KPN (huidige provider) blijkbaar samen zijn gegaan en dat ze aanbieding kon doen voor T-mobile thuis. Tijdens dit gesprek heeft ze meerdere keren aangegeven dat ik alleen vrijblijvend informatie wil ontvangen en dat ze absoluut geen vast contract wil.
  De medewerkster heeft toen aangegeven dat het puur om een offerte ging en dat we in de mail op een roze balk moest klikken zodat de aanbieding in ieder geval voor 2 weken bleef staan. Helaas werd toen op een slinkse wijze een contract aangesmeerd.

  Ik heb direct geprobeerd deze bestelling te annuleren met de door hun aangegeven telefoonnummer. Deze werd gewoon niet opgenomen en na enig wachten ook gewon opgehangen! Via Mail, Facebook en telefoon heb ik het geprobeerd op te zeggen, maar dat was ook al niet voldoende.
  Ik moest een aangetekende brief sturen wilde ze het eindelijk snappen dat ik echt geen klant wilde worden!

  Een aangetekende brief kost zo'n 8 euro. ik vroeg een tientje schadevergoeding. Vind ik niet meer dan redelijk. Helaas heb ik deze nooit ontvangen.
  Dat er fouten gemaakt worden, dat kan gebeuren. Een misverstand is nu eenmaal menselijk. Maar dat hoor je wel netjes op te lossen. En precies hier heeft T-Mobile lak aan. Vandaar dat ik dit verhaal ook openbaar zet. Hebben ze aan zichzelf te danken.
  Pluspunten
  • - Goedkoop
  • - Plakt beter dan Pattex secondelijm
  Verbeterpunten
  • - Luistert niet naar mensen
  • - Makkelijk abonnement afsluiten, haast onmogelijk te annuleren

Navigatie