Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Telfort

Review en beoordeling Telfort

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telfort geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telfort. Is Telfort je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  C.E op 5-6-2019 om 21:51
  Minder dan 1 jaar klant
  Wat een ontzettend slecht bedrijf! In onze nieuwe woning internet en TV genomen van Telfort na jarenlang klant te zijn geweest bij KPN, vanwege de voordelige prijzen. Wat een slechte beslissing. De monteur die het modem aan kwam sluiten had totaal geen kennis van zaken, heeft bij het aansluiten van het modem dingen kapot gemaakt in ons huis zonder dit te repareren, de boel als een enorme rotzooi achtergelaten en het modem ook nog op totaal de verkeerde plaats aangesloten zonder goed overleg hierover. Contact opgenomen met de klachtenservice, die hier zogenaamd niets meer aan konden doen, het modem kan niet meer verplaatst worden. Als resultaat zitten wij nu met ontzettend traag internet wat ook nog eens af en toe volledig wegvalt. Daarnaast zijn wij genoodzaakt een aparte tv verbindingsset aan te schaffen, wat nog eens 60 euro betekent, omdat ze een monteur hadden gestuurd zonder enige kennis van zaken. Maak niet dezelfde fout als wij, ga niet bij Telfort!!!
  Pluspunten
  • geen
 • Beoordeling: 1 /10
  LK op 27-5-2019 om 17:44
  Minder dan 1 jaar klant
  Telfort zonder service
  Pluspunten
  • Geen, ja eigenlijk wel, Er worden geen nieuwe klanten meer aangenomen.
  Verbeterpunten
  • Alles:
  • Overstapservice
  • Kennis van helpdesk mede/tegenwerkers
  • klantvriendelijkheid van de medewerkers
  • Algemene oordeel: NOOT WEER TELFORT
  • Gelukkig wordt telfort ontbonden / opgeheven.
  • Nieuwe klanten worden ook niet meer aangenomen: GELUKKIG
  • Als nieuwe klant mag je toch verwachten dat ze nog enige service verlenen, volgens mij hebben ze die afdelingen alvast afgebroken. De goede helpdesk medewerkers hebben natuurlijk al ergens anders werk gevonden. Het restant blijft over.
 • Beoordeling: 1 /10
  Daniel op 23-4-2019 om 21:37
  Minder dan 1 jaar klant
  Voor mijn moeder ben ik nu 2 avonden bezig om Telfort alles in 1 aan de praat te krijgen. Alle kabels en stekkers zijn aangesloten zoals vermeld in het bijgeleverde boekje.

  Probleem: de modem , v10a van Telfort blijft rood branden, terwijl dit groen moet zijn.

  De eerst avond belde ik om 20:30uur, heb ik 25minuten in de wacht gestaan en 5 minuten met een helpdeskmedewerker gesproken die niet kon achterhalen waarom het lampje van de modem rood bleef branden. Tijdens het gesprek werd de verbinding zonder aankondiging verbroken door de medewerker van Telfort, waarschijnlijk omdat het al 21:00 uur was/sluitingstijd. Erg professioneel!!!!!!

  De 2de avond heb ik wederom gebeld over hetzelfde probleem. Eerst natuurlijk weer 20 minuten in de wacht.

  Vervolgens een medewerker aan de telefoon die ter controle vroeg naar postcode + huisnummer, geboortedatum en de laatste 4 van het rek.nr van mijn moeder. Vooral dat laatste had ik niet bij de hand en mijn moeder was er niet ter ondersteuning. Ze stond er echt op dat ze deze gegevens nodig had. Kan ik inkomen, zou niet graag willen dat er wat met de gegevens gebeurt.

  Dus ophangen en rek.nr navragen bij mijn moeder en vervolgens meteen weer bellen. En natuurlijk weer 20 min in de wacht, top!!!

  Uiteindelijk kreeg ik een andere vrouwelijke medewerkster aan de lijn die voldoende had aan postcode+ huisnr. en geboortedatum. DUS REKENINGNR WAS TOCH NIET NODIG!!!!

  Situatie wederom uitgelegd, en gezegd dat het lampje van de modem rood blijft branden. Daar snapte ze niks van, want het signaal moest goed zijn. Waarop ze de vraag stelde: HEEFT U DE STEKKER VAN HET MODEM WEL IN HET STOPCONTACT GEDAAN? Alstublieft, een dommere vraag bestaat niet als je het mij vraagt.

  Mijn moeder krijgt nu een nieuwe modem opgestuurd want volgens de helpdeskmedewerkster is deze modem kapot.

  Conclusie: als u Telfort besteld hoop ik dat het meteen werkt, want de helpdesk van Telfort is zo amateuristisch en totaal niet in staat om een simpel probleem op te lossen. Dus denk goed na voordat u Telfort besteld
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Kundig personeel aannemen
 • Beoordeling: 3 /10
  eef op 11-4-2019 om 21:03
  Langer dan 1 jaar klant
  langer dan 2 jaar klant.zeer frequent uitval.Reggefiberglasvezelkastje zou verouderd zijn ,maar wordt nooit vervangen.Guidionmonteur komt geregeld niet na gemaakte afspraak opdagen.Nieuw modem gekocht op advies Telfort ,2 keer nieuwe draadloze kastjes en nog steeds om de paar weken geen verbinding.
  Reggefiber en Guidionmedewerkers doen helemaal niets ,als je ze al aan de lijn krijgt...een half uur in de wacht en dan de verbinding verbreken komt ook voor, en velen zijn onbeschoft.Klant wordt tussen Telfort,Guidion en Reggefiber uitgespeeld.
 • Beoordeling: 4 /10
  sobat op 10-4-2019 om 14:37
  Minder dan 1 jaar klant
  Heb een Talfort 3 in 1 pakket aangeschaft via Breedbandwinkel.
  Kreeg 2 installatiepakketten : 1 op het juiste huisnummer en 1 op die van de buren.
  Telfort hierover gecontact: retourneer maar 1 pakket. Inmiddels heeft Telfort mijn aanvraag geannuleerd. en opnieuw ingeboekt. De aanmelding via Breedbandwinkel leverde nog een cashback op. heb deze - na Telfort installatie - aangevraagd bij Breedbandwinkel. Kreeg nul op het rekest om dat Telfort mijn aanvraag heeft geannuleerd? telfort hierover benaderd, maar zij kunnen niets voor mij betekenen. Telfort neem geen contact op met Breedvandwinkel..
  Hierdoor mis ik mijn cashback....Telfort wil wel de bedoelde cashback geven als ik een telefoonabonnement bij hun afneem...dit vind ik echt beneden alle pijl.....ik hou hier toch een nare smaak van over....
  Verbeterpunten
  • echt mee willen denken met klant
  • meer pro-actieve instelling tonen
  • Kan niet: iets aanbieden, maar dan moet je wel een abonnement afsluiten.....(onder druk zetten dus)
 • Beoordeling: 1 /10
  Annemarie op 9-4-2019 om 20:47
  Minder dan 1 jaar klant
  Je krijgt een overeenkomst met opleverdatum, harstikke leuk. Vervolgens moet er drie keer een monteur langskomen (drie keer een vrije dag nemen) omdat het steeds niet aangesloten kan worden. Uiteindelijk 2 weken zonder aansluiting gezeten. En ho maar dat er ook maar enige compensatie wordt geboden voor de genoodzaakte kosten van het overschrijden van mijn telefoon bundel omdat ik twee weken geen wifi heb gehad.. Hele slechte service!!
 • Beoordeling: 1 /10
  Janny op 15-3-2019 om 11:32
  Minder dan 1 jaar klant
  Overstappen naar Telfort een ramp, 3 dagen zonder internet omdat er zogenaamd geen monteur beschikbaar zou zijn, 10 telefoontjes nodig en ca 3 uur in de wacht gestaan totaal bij Guideon om een afspraak te kunnen maken. Spijt, spijt spijt van overstap
  Verbeterpunten
  • Overstapservice en wachttijden daar
 • Beoordeling: 2 /10
  kees op 28-12-2018 om 16:34
  Langer dan 1 jaar klant
  Website doet het niet goed en zijn slecht te bereiken. Functie om je wachtwoord te veranderen doet het niet, wil jij met hun chatten om het op te lossen is er geen button om de chat te activeren.

  Heb de afgelopen paar jaar een paar storingen gehad en duurde heel lang voordat het opgelost werd.
  Pluspunten
  • Niet snel maar stabiel
  Verbeterpunten
  • Contact met klant
  • Website
  • bereikbaarheid
 • Beoordeling: 1 /10
  Felix de Haas op 14-12-2018 om 22:13
  Langer dan 1 jaar klant
  Sinds ze de modem automatisch geüpdate hebben is het iedere zoveel dagen de modem resetten om dat het internet niet werkt. Een jaar terug 3 dagen geen internet, tv en bellen gehad. Dat is toen uiteindelijk opgelost. Nu zitten we inmiddels 5 dagen zonder Telfort diensten. Zit in een wijkkast. Is van KPN. Kan Telfort niets aan doen. De monteur van Guidion zou vanmiddag komen. Sturen ze vandaag een sms dat de monteur is uitgevallen met een linkje om een nieuwe afspraak te maken. Eerste mogelijkheid over 6 dagen. Lekker bezig. Nooit meer Telfort, KPN of iets anders over het telefoonnetwerk. Waardeloos.
  Pluspunten
  • Kan niets bedenken op dit moment. Traag internet met al jaren geen innovatie richting hogere snelheden of betrouwbaarder netwerk. Modem lijkt steeds slechter te worden na iedere update. TV box moetg dan ook gereset worden.
  Verbeterpunten
  • Afspraken nakomen.
  • Je niet verschuilen achter andere bedrijven waarvan je met een bepaalde betrouwbaarheid diensten afneemt.
 • Beoordeling: 2 /10
  Astrid Yperlaan op 22-11-2018 om 15:47
  Langer dan 1 jaar klant
  Mijn partner en ik gaan verhuizen en omdat we bij het nieuwe adres bij een andere provider beter internet kunnen krijgen, besloten we na 5 jaar abonnementschap over te stappen. Ik belde op 30 okotber om de lidmaatschap stop te zetten en onze laatste maand, opzegtermijn, in te kunnen gaan. Door een fout van een medewerker werd ons abonnement niet 4 weken later... maar 4 uur later opgezegd. De drie weken die daarop volgde zijn een paar van mijn meest frusterende weken van mijn leven geweest... erger dan mijn HBO afstudeer periode. Eerst werd er een noodpakket aangevraagd die 2 weken later eindelijk kwam. Toen we vroegen of iemand ons oude abonnement weer kon aanzetten hebben ze zonder onze kennis of toestemming een nieuw abonnement aangevraagd. Toen we hier achter kwamen hebben we gevraagd of ze deze wilden annuleren. Dit zou zijn gelukt, tot ik de volgende dag terug belde en er volgens die medewerker nergens bij stond dat deze geannuleerd zou worden. Vervolgens heb ik een week lang elke dag gebeld en het abonnement leek onmogelijk om af te zeggen. Elk gesprek eindigde met de belofte dat het kosteloos werd afgezegd. Uiteindelijk kregen we een mail met een factuur van 385 euro! Toen ik belde kreeg ik weer excuses voor de zoveelste fout die ze hadden gemaakt. Alleen konden ze dus niet dit voor ons afzeggen en zijn we na 3 weken en bijna elke dag te hebben gebeld en onze hele situatie opnieuw te hebben uitgelegd nog steeds bezig met ons abonnement af te zeggen. Het was een helse ervaring en ik raad iedereen af bij Telfort een abonnement af te sluiten... tenzij je levenslang gaat... want je komt er nooit meer van af.
  Pluspunten
  • De aansluiting, 6 jaar geleden, verliep wel redelijk soepel. En als we iemand aan de telefoon hebben lijken ze wel te willen helpen.
  Verbeterpunten
  • Ze lijken dus wel te willen helpen, maar kunnen in essentie niet helpen omdat ze daar de macht niet voor hebben of te veel macht hebben en dan dingen gaan instellen en doen die onomkeerbaar zijn en grote gevolgen hebben voor ons.

Navigatie