Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus

infographic-internetten-2.jpg

Het zoeken naar een internetabonnement kan lastig zijn. Internetten.nl helpt je daarom graag bij het maken van de juiste keus.

Zoek je pakket

De kortste route naar het vinden van een internetpakket is via de postcodecheck. Vul je postcode en huisnummer in en klik op vergelijk pakketten. Omdat mobiel internet niet afhankelijk van je huisadres wordt geleverd, hoef je hier geen postcodecheck te doen.

Je krijgt het zoekresultaat met alle pakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden. Met behulp van de filters aan de linkerkant kun je je voorkeuren aangeven om zo nog nauwkeuriger resultaten te zien. En je kunt drie pakketten uit de zoekresultaten onderling met elkaar vergelijken.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een pakket uit de TOP5 kiezen. De TOP5 laat de vijf goedkoopste pakketten uit een bepaalde categorie zien. Kies je een abonnement uit de TOP5, dan kan het zijn dat het betreffende product niet beschikbaar is op jouw adres. Wij adviseren daarom altijd een postcodecheck te doen, om te zien of het pakket van je keuze ook op jouw adres beschikbaar is.

Heb je een keuze gemaakt dan klik je op de groene knop met verder. Dan kun je de bestelling afhandelen bij de aanbieder in kwestie.

Wanneer mag je een internetabonnement opzeggen?

Als de bepaalde looptijd van het contract is afgelopen of bij een contract met een onbepaalde looptijd is de opzegtermijn maximaal 1 maand.  

Overstappen naar een andere internetprovider

Het ministerie van Economische Zaken heeft met de volgende internetproviders afspraken gemaakt om het overstappen naar een andere internetprovider eenvoudiger te maken: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, XS4All, Vodafone en Ziggo. Als je wilt overstappen naar een van deze internetproviders, kun je die nieuwe internetprovider vragen de overstap voor je te regelen.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

  • Telefoon: 0900 236 26 66. Wij zijn bereikbaar van 09:00 - 17:30 uur, maandag t/m vrijdag. Kosten: 35 cent per minuut.
  • E-mail
  • Twitter

Geactualiseerd: 15-12-2016