Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Kabelfoon (Caiway) verdubbelt snelheden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelfoon, die nu als Caiway door het leven gaat, heeft de kabelbreedband-abonnementen  in snelheid verdubbeld, zonder prijsverhoging. Ook de inbegrepen datahoeveelheid per abonnement wordt verhoogd.

abonnement   down/up
(kbit/s)
 nu:  prijs/mnd  dataverkeer
(2mnd)
 nu:
 basis   256/96  512/128  16,90  2 Gbyte  5 Gbyte
 standaard  512/128  1024/192  26,90  5 Gbyte  10 Gbyte
 premium  1024/192  1536/256  36,90  15 Gbyte  20 Gbyte
 super   1536/256  3072/384  46,90  30 Gbyte  40 Gbyte
 ultra-slim  3072/384  vervalt  56,90   30 Gbyte  -
 ultra   6144/512  6144/512   66,90/56,90  60 Gbyte  80 Gbyte

Het ultra-slim abonnement vervalt, abonnees op dit abonnement worden omgezet naar het ultra abonnement. Om technische reden wordt de introductie van de snelheidsverhoging gefaseerd uitgevoerd: voor abonnees met een Docsismodem (beschikbaar in de netwerken van Westland, Midden-Delfland, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Albrandswaard en Harderwijk) zal de snelheidsverhoging in de loop van juni/juli worden doorgevoerd. Voor abonnees met een Terayonmodem zal, afhankelijk van de nog beschikbare capaciteit, de snelheid van de basis-, standaard- en premiumabonnementen eveneens in de loop van juni/juli worden aangepast. Dit met uitzondering van de netwerken in Loenen a/d Vecht en Schiedam. Het kabelbedrijf verwacht hierin de loop van 2004 voldoende capaciteit beschikbaar te zullen hebben.

Abonnees met een Terayonmodem, die gebruik willen maken van een super- of ultra-abonnement zullen voor hogere snelheid hun modem (kosteloos) moeten omruilen voor een Docsismodem. Nog niet in alle netwerken (Pijnacker, Malden, Berghem, West Maas en Waal, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Gouda e.o, Loenen a/d Vecht, Hilvarenbeek en Schiedam) is gebruik van een Docsismodem mogelijk. In samenwerking met de kabelexploitant zullen deze netwerken in de loop van dit jaar worden aangepast, waarna alle diensten ook voor de abonnees in genoemde gemeenten beschikbaar zullen zijn. Ook in Klundert en Zevenbergen verwacht Caiway nog dit jaar, in samenwerking met netwerkexploitant Essent kabelcom, ons basis-, standaard-, premium- en superabonnement te kunnen gaan aanbieden.

Geactualiseerd: vrijdag 17 april 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.