Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Planet Multimedia wint AD Web Award

Leestijd: 1 minuut

Het Algemeen Dagblad heeft afgelopen vrijdag voor het eerst de AD Web Awards uitgereikt. Planet Multimedia heeft de eerste prijs ontvangen in de categorie Informatief. "Volgens de jury: Neerlandsch oudste en nog altijd beste site met ICT-nieuws. En ook: Een degelijke informatieve site, vele links, goede updates en een strakke vormgeving. Hier zou menig info-site een voorbeeld aan moeten nemen."
Hoewel de redactie van Planet Multimedia dergelijke prijzen relativeert, wordt de onderscheiding toch wel gewaardeerd. In een dankwoord staat te lezen: "Dit is inderdaad een hart onder de riem, want we hebben er (ruim 7 jaar al weer) hard voor gewerkt en het tij is momenteel moeilijk."
De andere prijswinnaars zijn Terrorworld in de categorie Amusement, Marktplaats.nl in de categorie Zakelijk, Project-Euh in de categorie Persoonlijk en Google als beste zoekmachine.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.