Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
St. Kabelnet Veendam

St. Kabelnet Veendam reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over St. Kabelnet Veendam geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over St. Kabelnet Veendam. Is St. Kabelnet Veendam je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van St. Kabelnet Veendam zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over St. Kabelnet Veendam

  Beoordeling
  1
  Marc winters 19-12-2018 - 13:10

  Heb last dat van storing dat geluid steeds uitvalt bij 100% NL muziek zender schepen ze me af bij SKV dat het aan me tv ligt wie heeft daar ook ervaring mee

  Beoordeling
  3
  B. Stam 10-6-2018 - 17:37

  SKV was niet erg behulpzaam met het oplossen met mijn probleem omtrent een g mail account, dit was de oorzaak van een app. MOG uit Veendam heeft dit wel kunnen oplossen TOP en SKV bedankt voor de slechte service.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.