Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur

Zakelijk internet vergelijken

Vanaf € 33,75 p/m!

Start je vergelijking

Selecteer de provider van je mobiele abonnement waarbij je nu klant bent of klant wilt worden. Je ziet direct welke voordelen je krijgt op je thuis of mobiele abonnement.
Mobiele provider:
Energie­leverancier:
Staat jouw mobiele provider en/of energieleverancier er niet bij? Dan is er geen combinatievoordeel beschikbaar.

Waarom zakelijk internet vergelijken?

Internetten.nl is de onafhankelijke vergelijkingssite voor het overstappen van zakelijk internet abonnementen. Door je postcode en huisnummer in te voeren checken we alle aanbieders die kabel-, DSL- of glasvezel-abonnementen aanbieden bij jou in de buurt! Je krijgt dan alleen de zakelijk internet pakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden. Als vergelijker is het in onze ogen belangrijk om onafhankelijk te zijn. Daarom geven we jou een eerlijk overzicht van alle aanbieders.

9,6 /10

Heb je een vraag over zakelijk internet vergelijken?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Internetten.nl.
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.
Internetten.nl

Zakelijk internet prijzen

De meeste mensen geven liever niet te veel uit aan internet en (mobiele) telefonie. Dat hoeft ook niet want door regelmatig over te stappen kun je kosten besparen.

Hoe vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, tv en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene provider goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de zakelijk internet providers die voor jou het goedkoopst zijn.

Vergelijker 100% onafhankelijk

Als vergelijkingssite willen we zo transparant en eerlijk mogelijk met onze klanten omgaan. Daarom is het belangrijk om 100% onafhankelijk te zijn. Dit houdt in dat iedere aanbieder bij ons een gelijke kans heeft om bovenin het overzicht te komen staan. Kortom, voor jou genereren we een lijstje van aanbieders die op basis van jouw wensen het beste uit de bus komen.

Pas filters toe op de website

Om het aanbod nog beter af te kunnen stemmen op jouw wensen kun je aan de linkerkant de filters toepassen die voor jou belangrijk zijn. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om niet langer dan een jaar vast te zitten? Vink dan de looptijd van 1 jaar (of korter als het kan) aan in onze filters. Zo verschijnt er een overzicht met de goedkoopste aanbieders met jaarcontracten. Dit principe geldt ook voor bijvoorbeeld onbeperkt bellen, televisie zenders etc.

Privacy vriendelijk beleid

De gegevens die je invoert worden alleen gebruikt voor het genereren van resultaten in de vergelijker die passen bij jouw voorkeur. Deze gegevens worden dus niet doorverkocht of gebruikt voor andere doeleinden. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Zakelijk internet vergelijken

Iedere provider van zakelijk internet, tv en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De samenstelling van de pakketten verschilt ook behoorlijk. Daardoor kan een goedkoop pakket toch duur uitpakken. Geef de wensen van jouw bedrijf aan in de zakelijk internet vergelijker en wij laten zien wat je gaat betalen en wat je krijgt. Denk aan:

 • Looptijd contract (er zijn ook maandcontracten)
 • Internetsnelheid (we tonen de upload- en downloadsnelheid)
 • Zakelijk glasvezel, zakelijk kabel of zakelijk DSL
 • Vast IP adres
 • Veilig internet
 • PIN-verbinding
 • 4G back-up (of 5G als het beschikbaar is)
 • Alarmlijn
 • TV diensten en/of extra zenders

Zakelijk internet of consumenten product

Twijfel je of je een zakelijk contract wilt afsluiten? Of als zzp’er toch een consumenten pakket?

 • Bij een zakelijk contract heb je altijd een KvK inschrijving nodig
 • Zakelijke producten worden exclusief btw geleverd
 • Bij zakelijke pakketten kun je een vast IP-adres afnemen. En dat kan handig zijn. Want je kunt per apparaat aangeven welke rechten de gebruiker krijgt. Op die manier geef je medewerkers veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk. Als het ip adres niet statisch is dan moet je dat soort koppelingen steeds aanpassen. Op de consumentenmarkt biedt alleen Freedom Internet de optie voor vaste ip adressen
 • Bij zakelijke pakketten is een PIN lijn beschikbaar
 • VPN verbindingen afnemen behoort tot de mogelijkheden
 • Ondersteuning van een alarmlijn

Zakelijk internet voor verschillende soorten bedrijven

Er zijn verschillende diensten voor de verschillende soorten bedrijven. Mkb, zzp, grootzakelijk. Thuis kantoor of een kantoor op een bedrijventerrein. Voor grootzakelijk is er meestal sprake van maatwerk. We richten ons in de vergelijking daarom op zzp en mkb bedrijven.

Welke providers bieden zakelijk internet?

Niet alle telecom providers bieden zakelijk internet aan en er zijn partijen die zich alleen op de zakelijke markt richten.

We zetten de providers op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de zakelijk internet providers die voor jou het goedkoopst zijn. Inclusief maanden gratis als er kortingsacties zijn. Want net als bij de pakketten voor consumenten gelden er voor de zakelijke abonnementen ook kortingen. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld wifi-punten.

We vergelijken de zakelijke pakketten van KPN, Solcon, Delta, EDPnet, hallo., Helden van.nu, Message to the Moon, XS4ALL en Ziggo zakelijk. Stabiel vast internet met een zakelijk abonnement. Razendsnel of super compleet, we laten alles zien.

Zakelijk internet via kabel, DSL of glasvezel

Ziggo zakelijk internet levert via de kabel, de andere providers via DSL en/of glasvezel. In de vergelijker kun je zien welke techniek er gebruikt wordt, per abonnement of per provider.

 • Kabel: via de coax kabel, Die wordt overigens langzamerhand vervangen door glasvezel. De verbindingen zijn stabiel en er zijn hoge snelheden te behalen.
 • DSL via het koperdraadnetwerk van KPN. Bij de ouderwetse DSL verbinding is de downloadsnelheid veel hoger dan de uploadsnelheid. En de afstand tot de wijkcentrale is bepalend voor de te halen snelheid. De snelheid kan ook beïnvloed worden door het aantal gebruikers van dezelfde aansluiting. De maximale snelheid op dit netwerk is 200 Mbps. Het DSL netwerk wordt langzamerhand vervangen door glasvezel.
 • Glasvezel: verbinding via een ultradunne glasvezelkabel. De upload- en download snelheid zijn gelijk. De gemiddelde snelheid is hoger dan die van DSL, de maximale snelheid is nu nog 1 Gbps, maar er wordt al getest met hogere snelheden.

Wat er mogelijk is hangt af van de postcodecheck. Op basis van die postcodecheck kunnen we bekijken wat er op jouw adres leverbaar is. En welke netwerktechnieken beschikbaar zijn. Ook voor zakelijk internet is er keuze uit kabel, glasvezel en/of DSL.

Informatie gecontroleerd door expert

Els Werkman

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Els Werkman, specialist op het gebied van telecom. Internetten.nl wordt regelmatig genoemd in de media, bijvoorbeeld:

Navigatie