Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
KPN

KPN (glasvezel) internet, tv en bellen abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van KPN. Wil je meer weten over bijvoorbeeld een internet- en tv-abonnement of glasvezel van KPN, klik dan op de naam van het pakket.

KPN internet

Internet van KPN is af te sluiten vanaf 50 Mbps. Of een hogere internetsnelheid mogelijk is, hangt af van jouw adres. Is er glasvezel internet beschikbaar? Dan is supersnel internet tot maximaal 4000 Mbps binnen handbereik. In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van KPN.

Voordelen KPN internet en tv

 • Hoge snelheden tot wel 4 Gbps op eigen glasvezelnetwerk
 • Stabiel en veilig glasvezel en DSL internet
 • Combinatievoordeel, met KPN Mobiel en/of Simyo

Alles-in-1 pakketten van KPN

Internet en TV pakketten van KPN

Internet en bellen pakketten van KPN

Internet pakketten van KPN

Mobiel internet pakketten van KPN

Alle KPN voordelen

 • Glasvezelinternet met een snelheid tot 4 Gbps
 • KPN gebruikt haar eigen netwerk voor de telecomdiensten
 • Je kunt als klant combivoordeel krijgen door verschillende diensten te bundelen
 • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar
 • Je kunt online tv kijken via de app, op je telefoon, laptop en/of tablet
 • Is er geen snel internet beschikbaar? Dan kun je 4G voor thuis afnemen
 • Gratis monteur als je er zelf niet uit komt
 • KPN streeft ernaar in 2026 nagenoeg volledig circulair te zijn. Het is inmiddels een van de duurzaamste telecompartijen ter wereld. Zo zijn de nieuwste wifi punten (SuperWifi 6) gemaakt van gerecycled plastic, en zijn ze zwart, zodat ze ook makkelijk weer te recyclen zijn. Net als de 4K iTV tuner en het meest recent geleverde modem 

KPN Glasvezel

3,99 miljoen Nederlandse huishoudens hebben inmiddels toegang tot het glasvezel internet netwerk van KPN. KPN glasvezel bedient iets meer dan 40% van de Nederlandse markt. Glasvezel is interessant omdat daarmee hogere internetsnelheden te halen zijn. KPN streeft ernaar om in 2026 80 procent van de Nederlandse huishoudens te hebben voorzien van glasvezel. KPN doet dit niet alleen, ze werkt samen met onder andere Glaspoort. Dit bedrijf legt glasvezel aan in het buitengebied, kleinere gemeenten en op bedrijventerreinen. 

KPN Internet en tv aanbiedingen

Als je klant wordt bij KPN internet en tv kun je gebruikmaken van kortingsacties en aanbiedingen. Bijvoorbeeld korting op het abonnement gecombineerd met een gratis smart tv. En bij KPN kun je diensten zoals Spotify en HBO Max en Viaplay rechtstreeks afnemen, alles op de KPN-factuur.

KPN provider en netwerkbeheerder

KPN is een veelzijdige aanbieder van telecommunicatie, op de consumentenmarkt en de zakelijke markt. KPN is netwerkbeheerder en telecomprovider, voor zowel vast internet als mobiele telefonie.

Het motto van KPN is 'first class internet', en dat streven zie je terug in de diensten en dienstverlening. De KPN helpdesk is bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar.

De maximale snelheid is afhankelijk van het adres. Het kan oplopen tot 4 Gbps. Je kunt ook tv en telefonie toevoegen aan het abonnement.

KPN internet 

KPN internet is af te sluiten vanaf het pakket 50 Mbps. De maximale snelheid is afhankelijk van het adres. Het kan oplopen tot 4 Gbps. Je kunt ook tv en vast bellen toevoegen aan het abonnement. KPN is bezig met het vervangen van haar DSL-netwerk door glasvezel. De bedoeling is om in 2026 80% van de huishoudens van glasvezel te voorzien.

Internet en interactieve televisie

Je kunt ook interactieve tv kijken bij KPN. KPN biedt verschillende extra zenderpakketten. Het basis zenderpakket heeft al veel tv-zenders, maar je kunt dit uitbreiden zodat je optimaal tv kunt kijken met een tv-pakket op maat.

Mobiele telefonie en vast bellen

Daarnaast is KPN een mobiele provider. KPN bedient de markt met verschillende merken, met elk een eigen doelgroep. Als je internet voor thuis én het mobiele abonnement combineert in een alles-in-één-pakket, krijg je combinatiekorting. Verder kun je bij KPN een abonnement voor vast bellen afsluiten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.