Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
KPN

KPN internet en tv abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van KPN. Wil je meer weten over bijvoorbeeld een KPN internet en TV abonnement of over KPN glasvezel, klik dan op de naam van het pakket.

KPN internet

KPN internet is af te sluiten vanaf 50 Mbps. Of een hogere internetsnelheid mogelijk is hangt af van jouw adres. Is er glasvezel internet beschikbaar? Dan is supersnel internet tot maximaal 1000 Mbps binnen handbereik.In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van KPN.

Voordelen KPN internet en tv

  • Hoge snelheden op eigen glasvezelnetwerk
  • Stabiel en veilig glasvezel en DSL internet
  • Combinatie voordeel, met KPN Mobiel en/of Simyo

Alles-in-1 pakketten van KPN

Internet en TV pakketten van KPN

Internet en bellen pakketten van KPN

Internet pakketten van KPN

Mobiel internet pakketten van KPN

Alle KPN voordelen

  • KPN gebruikt haar eigen netwerk voor de telecomdiensten
  • Je kunt als klant korting krijgen door verschillende diensten te bundelen
  • Je kunt online tv kijken via de app, op je telefoon, laptop en/of tablet
  • Is er geen snel internet beschikbaar? Dan kun je 4G voor thuis afnemen
  • Gratis monteur als je er zelf niet uit komt
  • KPN streeft er naar in 2026 nagenoeg volledig circulair te zijn. Het is inmiddels een van de duurzaamste telecompartijen ter wereld. Zo zijn de nieuwste wifi punten (SuperWifi 6) gemaakt van gerecycled plastic, en zwart zodat ze ook makkelijk weer te recyclen zijn. Net als de 4K iTV tuner en het meest recent geleverde modem. 

KPN Glasvezel

3,71 miljoen Nederlandse huishoudens hebben inmiddels toegang tot het glasvezel internet netwerk van KPN. KPN glasvezel bedient iets meer dan 40% van de Nederlandse markt. Glasvezel is interessant omdat daarmee hogere internetsnelheden te halen zijn. KPN streeft er naar om in 2026 80 procent van de Nederlandse huishoudens te hebben voorzien van glasvezel. KPN doet dit niet alleen, ze werkt samen met onder andere Glaspoort. Dit bedrijf legt glasvezel aan in het buitengebied, kleinere gemeenten en op bedrijventerreinen.

KPN Internet en tv aanbiedingen

Als je klant wordt bij KPN internet en tv kun je gebruik maken van kortingsacties en aanbiedingen. Bijvoorbeeld korting op het abonnement gecombineerd met een gratis smart tv. En bij KPN kun je diensten zoals Spotify en HBO Max en Viaplay rechtstreeks afnemen, alles op de KPN factuur.

KPN provider en netwerkbeheerder

KPN is een veelzijdige aanbieder van telecommunicatie, op de consumenten en de zakelijke markt. KPN is netwerkbeheerder en telecomprovider, voor zowel vast internet als mobiele telefonie.

Het motto van KPN is first class internet, en dat streven zie je terug in de diensten en dienstverlening. De KPN helpdesk is bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar.

De maximale snelheid is afhankelijk van het adres. Het kan oplopen tot 1 Gbps. Je kunt ook tv en telefonie toevoegen aan het abonnement.

KPN internet 

KPN internet is af te sluiten vanaf het pakket 50 Mbps. De maximale snelheid is afhankelijk van het adres. Het kan oplopen tot 1 Gbps. Je kunt ook tv en vast bellen toevoegen aan het abonnement. KPN is bezig met het vervangen van haar DLS netwerk door glasvezel. De bedoeling is om vanaf 2023 te stoppen met de levering van internet, tv en vaste telefonie via het kopernetwerk. Dit project GlasvezelAan/KoperUit heeft 8 maanden vertraging opgelopen. Glasvezel mag alleen door een gekwalificeerde monteur gemonteerd worden. En daar is achterstand in opgelopen.

KPN internet en interactieve televisie

KPN biedt digitale televisie. Interactieve tv met een ruime keuze aan extra zenderpakketten. Het basis zenderpakket heeft al veel tv zenders, je kunt dit uitbreiden zodat je optimaal tv kijken met een tv pakket op maat.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.