Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
9,4 /10

Over ons

Internetten.nl is eigendom van Benergy BV, onderdeel van de Bencom Group. Dit is het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring uit het Groningse Usquert, opgericht in het najaar van 1998. Het bedrijf heeft na Bellen.com een tiental succesvolle vergelijkingssites ontwikkeld. In 1999 is gestart met Internetten.nl, de telecomvergelijker die net als de andere Bencom Group sites primair gericht is op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuw internetabonnement vinden via Internetten.nl het beste aanbod.

Ons team

Internetten.nl bestaat uit een gemotiveerd team dat erop gebrand is om de beste service aan de bezoekers van de site te bieden. Heb je vragen omtrent overstappen of kom je er gewoon niet uit? Bel of mail gerust onze helpdesk om je door ons te laten adviseren!

Ons doel

Internetten.nl heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse internetproviders. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Voor de meeste producten en diensten kun je je via Internetten.nl meteen gratis aanmelden.

Onafhankelijk en objectief

Internetten.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Wij geven providers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Ook hebben wij er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. We tonen in onze vergelijkingen ook aanbieders met wie wij geen samenwerking hebben, ook als deze als beste uit de vergelijking komen.

Voordelen voor jou

Door over te stappen op een voordeliger internetabonnement kun je veel geld besparen. Ons advies is gratis. En door gebruik te maken van de speciale acties op Internetten.nl kun je nog meer voordeel behalen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie