Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Over ons

Internetten.nl is eigendom van Benergy BV, onderdeel van de Bencom Group, het bedrijf van de jonge internetondernemer Ben Woldring uit het Groningse Usquert dat opgericht is in het najaar van 1998. Het bedrijf heeft na Bellen.com een tiental succesvolle vergelijkingssites ontwikkeld. In 1999 is gestart met Internetten.nl die net als de andere Bencom Group sites primair gericht is op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuw internetabonnement vinden via Internetten.nl het beste aanbod.

Ons team

Internetten.nl bestaat uit een gemotiveerd team dat erop gebrand is om de beste service aan de bezoekers van de site te bieden. Heb je vragen omtrent overstappen of kom je er gewoon niet uit? Bel gerust onze helpdesk om je door ons te laten adviseren!

Ons doel

Internetten.nl heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse internetproviders. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Voor veel producten en diensten kun je je via Internetten.nl gratis aanmelden.

Onafhankelijk en objectief

Internetten.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Wij geven providers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Ook hebben wij er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. We tonen in onze vergelijkingen ook aanbieders met wie wij geen samenwerking hebben, ook als deze als beste uit de vergelijking komen.

Voordelen voor jou

Door over te stappen op een voordeliger internetabonnement kun je veel geld besparen door gebruik te maken van de speciale acties op Internetten.nl.

Bencom in de media

Bekijk hieronder een uitzending van Kassa met hierin Ben Woldring over het steeds duurder worden van mobiel internet.

Navigatie