Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Contractwekker internet

Meld je aan voor de Contractwekker en vergeet nooit meer wanneer je kunt overstappen of opzeggen. Dankzij deze gratis herinneringsservice ben je op tijd op de hoogte van het aflopen van je contract. internettencontractwekkerzonderbalkje.png

Hoe werkt het?

  • Vul hieronder je gegevens in en Internetten.nl stuurt je op de door jouw gekozen datum een herinneringsmail. Zo weet je dat het einde van jouw contract bij je huidige provider er aankomt.
  • Je hebt een maand opzegtermijn. Deze maand begint te lopen zodra je opzegt. Stel, je zegt op 3 juli je contract op, dan moet het contract ontbonden zijn per 4 augustus.
  • Als je overstapt naar een andere provider dan regelt die het stopzetten van het huidige contract, daar hoef jij niets voor te doen.

We gebruiken jouw gegevens overigens alleen voor het sturen van een herinneringsmail. Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail. Houd er bij het invullen van een e-mailadres rekening mee dat je deze aan het einde van de looptijd nog steeds gebruikt.

Vul de Contractwekker in

* Deze gegevens hebben we minimaal van u nodig.
** Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail.

Navigatie