Contractwekker internet

De Contractwekker helpt je met herinneren, opzeggen, overstappen en.... besparen! Dankzij deze gratis herinneringsservice ben je op tijd op de hoogte van het aflopen van je contract en kun je bijvoorbeeld overstappen op een ander, goedkoper abonnement. Of zoeken naar een ander abonnement, als je gebruik gewijzigd is bijvoorbeeld.

bellencom-wekker-3.jpg

Een nieuw contract afsluiten is meestal voordeliger dan het stilzwijgend verlengen. En je krijgt nieuwe apparatuur (in bruikleen) zodat je nieuwe(re) diensten kunt gebruiken en hogere snelheden kunt halen. Vaak kun je zelf de bestaande apparatuur makkelijk vervangen, lukt dit niet dan komt er tegen bijbetaling of gratis een monteur langs om je te helpen. Providers hebben allemaal een verlengingsaanbod, dan krijg je voordeel omdat je klant blijft. Deze aanbiedingen worden niet op onze websites vergeleken, maar zijn wel te vinden in jouw eigen omgeving bij de aanbieder.

Hoe werkt het?

Vul hieronder je gegevens in en Internetten.nl stuurt je op de door jouw gekozen datum een herinneringsmailtje. Zodat je weet dat het einde van jouw contract bij je huidige provider er aankomt. We gebruiken jouw gegevens overigens alleen voor het sturen van een herinneringsmail.

Je hebt vervolgens een drietal opties:

 1. Je doet niets, je contract loopt stilzwijgend door, steeds met een maand
 2. Je kunt het contract zelf opzeggen. Als je een telefoonnummer hebt dan raak je dat nummer kwijt.
 3. Als je kiest voor een nieuwe aanbieder en aangeeft dat je het telefoonnummer mee wilt nemen dan regelt die partij het opzeggen van het contract bij jouw huidige aanbieder én het meenemen van het telefoonnummer.

Let op: Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail. Houd er bij het invullen van een e-mailadres rekening mee dat je deze aan het einde van de looptijd nog steeds gebruikt.

Vul de Contractwekker in

 • *
   
 • *
   
 • *
   
 • *
   

* Deze gegevens hebben we minimaal van je nodig.
** Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail.