Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Contractwekker internet

Meld je aan voor de Contractwekker en vergeet nooit meer wanneer je kunt overstappen of opzeggen. Dankzij deze gratis herinneringsservice ben je op tijd op de hoogte van het aflopen van je contract. internettencontractwekkerzonderbalkje.png

Hoe werkt het?

  • Vul hieronder je gegevens in en Internetten.nl stuurt je ongeveer 6 weken voor de einddatum een herinneringsmail. Zo weet je dat het einde van jouw contract bij je huidige provider er aankomt.
  • Je hebt een maand opzegtermijn. Deze maand begint te lopen zodra je opzegt. Stel, je zegt op 3 juli je contract op, dan moet het contract ontbonden zijn per 4 augustus.
  • Als je overstapt naar een andere provider dan regelt die het stopzetten van het huidige contract, daar hoef jij niets voor te doen.

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het sturen van een herinneringsmail. Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail. Houd er bij het invullen van een e-mailadres rekening mee dat je deze aan het einde van de looptijd nog steeds gebruikt.

Vul de Contractwekker in

  • Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
    Google ReCaptcha

* Deze gegevens hebben we minimaal van u nodig.
** Internetten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet - of te laat - versturen van een herinneringsmail.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.