Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Ziggo

Alle Ziggo internet, tv en bellen pakketten (Alles-in-1)

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Ziggo. Wil je meer weten over een abonnement uit dit overzicht of over de abonnementsprijzen van Ziggo? Klik dan op de pakketlink.

Ziggo internet

Ziggo internet is af te sluiten vanaf 50 Mbps. De maximale snelheid is 1000 Mbps. Ziggo combineert glasvezel met coax-kabel.  

Voordelen Ziggo internet en tv

 • Stabiel, snel en veilig internet
 • Ruim televisie aanbod, inclusief Ziggo Sport
 • Combinatievoordeel met Vodafone en Hollandsnieuwe

Alles-in-1 pakketten van Ziggo

Internet en TV pakketten van Ziggo

Internet en bellen pakketten van Ziggo

Internet pakketten van Ziggo

Over Ziggo

Ziggo is sinds november 2014 een dochteronderneming van Liberty Global, het grootste internationale kabelbedrijf ter wereld. Ziggo is in 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Eind 2014 is de kabelaar gefuseerd met UPC en vanaf april 2015 verder gegaan onder de naam Ziggo. Door deze fusie kreeg het moederbedrijf 90 procent (ruim 4 miljoen klanten) van de kabelmarkt in Nederland in handen. Sinds 2017 maakt Ziggo deel uit van de joint venture VodafoneZiggo, die in handen is van Liberty Global.

Alle voordelen van Ziggo

 • Via de Ziggo Go app kun je overal en altijd tv kijken
 • Digitale tv is de standaard, analoge kabel tv via de coax-kabel is niet meer aan de orde
 • Ziggo biedt als enige partij (nog) een CI Module bij haar abonnementen, zodat je een  CI+ insteekkaart kunt gebruiken
 • Je krijgt een smartwifi modem in bruikleen als je dat wilt
 • Je kunt het wifi signaal in huis versterken met smartwifi pods
 • Via het doe-het-zelf-installatiepakket kun je zelf alles aansluiten. Lukt dat niet, dan kun je de Ziggo Installatiehulp inschakelen
 • De Ziggo Wifi Crew is altijd beschikbaar om te helpen met de wifi thuis
 • Ziggo biedt als enige provider de mogelijkheid de televisie met de stem te bedienen via de dienst Voice Control
 • Tot 1000 Mbps internetsnelheid
 • Digitale tv biedt een groot aantal mogelijkheden, TV Complete heeft het compleetste aanbod. Je kijkt live tv, volgens de tv gids. Je kunt terugkijken

Glasvezel- en kabelinternet

Ziggo combineert glasvezel en coaxkabel voor haar glasvezel-kabelnetwerk. Daardoor kunnen klanten gebruikmaken van stabiel en snel internet. Met een maximale snelheid van 1000 mbit s. Zo krijg je altijd de snelheid die je nodig hebt. Inmiddels ligt er tussen de Ziggo datacenters tot de straatkasten bij jou in de buurt glasvezel. Van de straatkast tot je voordeur ligt (nog) kabel.  

Internet, tv en bellen

Je kunt het internetabonnement aanvullen met vaste telefonie en/of televisie, en dan heb je de keuze uit een groot aanbod van extra tv zenders. 

Ziggo TV - Interactieve tv

Het standaard tv-pakket van Ziggo is uit te breiden met extra zenders voor films en series, zoals Netflix, Videoland, ESPN en/of Film1. Je kunt ook kiezen voor themapakketten zoals Erotiek, Ziggo Movies & Series, Ziggo Sport Totaal of een Turks pakket. Dit soort tv-pakketten kun je maandelijks opzeggen. Je kunt dit ook combineren, dus bijvoorbeeld Netflix én Videoland én ESPN én Film1, de prijs van dit pakket is dan afhankelijk van de gekozen zenders. Je kunt makkelijk tv-pakketten verwijderen, omdat ze per maand opzegbaar zijn.

Internet en TV van Ziggo wordt altijd gecombineerd met een Mediabox van Ziggo zelf. Je krijgt de Mediabox Next Mini. Deze Mediabox is geschikt voor 4K UHD televisie.

TV Start

Geen behoefte aan internet en/of bellen? Je kunt alleen tv afnemen. Je krijgt dan geen mediabox, wel een digitale insteekkaart: de CI+ module. Dit is wel digitale tv, maar het is niet interactief. Kies je voor kabeltelevisie, dan heb je een televisie nodig met een ingebouwde digitale ontvanger. Bij deze televisievariant kun je niet terugkijken.

VodafoneZiggo

Combineer je mobiel van Vodafone met vast internet van Ziggo dan krijg je altijd voordeel. Bijvoorbeeld 12 maanden korting op de mobiele factuur en een gratis extra tv-pakket. Met Priority krijg je voorrang bij de aankoop van kaarten voor sportevenementen en concerten. Combineer je Ziggo met Hollandsnieuwe dan krijg je dubbele data op het mobiele telefonie abonnement.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.