Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis internet postcodecheck

Wil je een internetabonnement afsluiten, dan is het verstandig eerst te controleren welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres. Dit doe je eenvoudig met onze Internet postcodecheck.

Waarom moet je een internet postcodecheck doen?

Aanbieders van internetproducten leveren namelijk niet altijd door heel Nederland. En niet alle snelheden zijn op elk adres haalbaar. De beschikbaarheid van de diensten wordt met de postcodecheck gecontroleerd. Doe de postcodecheck.

Verhuizen? Check of je internet goed is

Heb je internet, bellen en televisie bij verschillende aanbieders en ga je binnenkort verhuizen? Doe dan eerst een postcodecheck om te zien of deze aanbieders ook diensten leveren binnen je nieuwe postcodegebied. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je overwegen om een Alles-in-1 abonnement af te sluiten. Na de postcodecheck kun je aangeven waar je de beschikbaarheid voor wilt controleren, bijvoorbeeld de prijs per maand, de snelheid of soort aansluiting.

Beschikbaarheid Mobiel internet

Voor de beschikbaarheid van mobiel internet hoef je geen postcodecheck te doen. De levering is immers niet afhankelijk van het postcodegebied waarin je woont. Er bestaan echter wel gebieden in Nederland waar de ontvangst niet optimaal is en waar de maximum snelheden fors lager zijn. Als je wilt weten waar welke snelheid gehaald wordt: de meeste aanbieders hebben op hun site dekkingskaarten staan.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie