Welk internetpakket past bij mij?

Welk internetpakket past bij mij?Voordat je overstapt naar een andere provider moet je eerst kiezen wat voor soort pakket je wilt bestellen. Ben je alleen op zoek naar een internetabonnement? Of wil je een combinatiepakket met internet, tv en bellen? Internetten.nl helpt jou een keuze te maken uit de goedkoopste, snelste en betrouwbaarste internetproviders.

  • Op zoek naar een internetabonnement en twijfel je tussen de snelheden? Neem het goedkoopste abonnement. Je kunt vrijwel altijd met één telefoontje een sneller (duurder) internetabonnement krijgen (upgraden). Voor het online kijken van films, online gamen of ander intensief internetgebruik heb je een verbinding van 40 Mb of hoger nodig.
  • Maken er regelmatig meerdere gebruikers tegelijk gebruik van de internetverbinding? Kies dan ook voor een vrij hoge internetsnelheid.
  • Loopt je internetverbinding via een telefoonlijn? Dan kan kabel of glasvezel een sneller alternatief bieden. Je bent meestal wel iets duurder uit.
  • Wil je een snellere verbinding en zit je met DSL aan je snelheidslimiet? Dan kun je overwegen om over te stappen naar een aanbieder van kabelinternet of glasvezel.
  • Wil je naast internetten ook vast bellen? Dan is het voordelig om te kiezen voor een 2-in-1 pakket. Bel je vooral ´s avonds of in het weekend? Of bel je veel naar mobiele telefoonnummers? Veel aanbieders bieden specifieke pakketten aan waarmee je bijvoorbeeld ´s avonds veel voordeliger belt.
  • Wil je ook digitale tv en bel je niet vaak via de vaste lijn? Als je internet en digitale tv in één pakket combineert ben je goedkoper uit dan losse abonnementen. Via de postcodecheck zie je welke pakketten beschikbaar zijn op jouw adres. Bij een aantal providers krijg je het telefoonnummer er gratis bij, je betaalt alleen als je zelf gaat bellen.
  • Wil je goedkoper internetten? En heb je verschillende aanbieders voor je bel-, tv- en internetabonnement? Dan is een Alles-in-1 abonnement goedkoper dan 3 losse abonnementen. Vergelijk de verschillende combipakketten op prijs, snelheid, aantal zenders, beltarieven en kwaliteit. Via Internetten.nl kom je er snel achter welk pakket het meest geschikt is voor jou!

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!