Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

10 vragen en antwoorden over Windows 10

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf 29 juli is Windows 10 beschikbaar voor het grote publiek. Microsoft wil iedereen zo snel mogelijk op het nieuwe besturingssysteem hebben. Maar wat moet je weten voordat je aan de slag gaat? Over de ins-en outs van Windows 10 kun je in dit webinar alles te weten komen. Danny Burlage van Wortell en Rene van der Vlugt van Microsoft praten je bij. 

Liever een objectief oordeel? Lees dan de 10 vragen en antwoorden van techredacteur Nanda Kasteleijn op NOS.

Is Windows 10  echt gratis?

Microsoft zegt zelf dat Windows 10 tijdelijk beschikbaar is als gratis upgrade voor alle Windows 7/7 Pro en Windows 8.1/8.1 Pro gebruikers. Iedereen die zijn of haar pc voor 29 juli 2016 updatet, kan Windows 10 gratis gebruiken. Daarna kost een licentie zo'n 99 euro, evenveel als Windows 8.

Over een jaar zijn nieuwe pc's uitgerust met Windows 10 en gebruikers hebben een jaar de tijd om hun huidige pc te updaten. Microsoft belooft daarnaast dat Windows 10 na het eerste jaar niet alsnog geld gaat kosten voor mensen die het systeem in het eerste jaar hebben geïnstalleerd.

Of het verstandig is om nu al over te stappen, hoe het met de browsers zit en of je Windows 10 op je werk kunt gebruiken, lees je hier.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie