Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

10 vragen en antwoorden over Windows 10

door Jeanet Woldring

Vanaf 29 juli is Windows 10 beschikbaar voor het grote publiek. Microsoft wil iedereen zo snel mogelijk op het nieuwe besturingssysteem hebben. Maar wat moet je weten voordat je aan de slag gaat? Over de ins-en outs van Windows 10 kun je in dit webinar alles te weten komen. Danny Burlage van Wortell en Rene van der Vlugt van Microsoft praten je bij. 

Liever een objectief oordeel? Lees dan de
10 vragen en antwoorden van techredacteur Nanda Kasteleijn op NOS.

Is Windows 10  echt gratis?

Microsoft zegt zelf dat Windows 10 tijdelijk beschikbaar is als gratis upgrade voor alle Windows 7/7 Pro en Windows 8.1/8.1 Pro gebruikers. Iedereen die zijn of haar pc voor 29 juli 2016 updatet, kan Windows 10 gratis gebruiken. Daarna kost een licentie zo'n 99 euro, evenveel als Windows 8.

Over een jaar zijn nieuwe pc's uitgerust met Windows 10 en gebruikers hebben een jaar de tijd om hun huidige pc te updaten. Microsoft belooft daarnaast dat Windows 10 na het eerste jaar niet alsnog geld gaat kosten voor mensen die het systeem in het eerste jaar hebben geïnstalleerd.

Of het verstandig is om nu al over te stappen, hoe het met de browsers zit en of je Windows 10 op je werk kunt gebruiken, lees je hier.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie