Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

100.000ste klant voor KPN Compleet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft 100.000 klanten die zich hebben aangemeld voor KPN Compleet. De aanbieder wil met KPN Compleet klanten binden door hen blijvend te belonen als zij hun KPN Alles-in-1 Thuis pakket met Interactieve TV, Internet en Bellen met één of meerdere mobiele abonnementen van KPN of Hi combineren.

Alles-in-1 Thuis en mobiel combineren
KPN introduceerde in januari KPN Compleet voor klanten die al voor 1 januari 2013 een Alles-in-één-Pakket en mobiel van KPN afnamen. In april maakt de provider bekend dat het pakket ook kan worden afgenomen door Hi-klanten. 

Voordelen
Voor KPN Compleet betalen klanten die Alles-in-1 Thuis en een of meerdere mobiele abonnementen van KPN en/of Hi hebben niets extra’s.

 Ze ontvangen het gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders bij Interactieve TV, gratis onbeperkt onderling bellen met KPN- en Hi-nummers binnen het gezin en iedere maand dubbel zoveel MB’s, belminuten en sms’jes.

Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden en de voordelen lopen zo lang de vier diensten op één huisadres geregistreerd staan. Iedereen binnen het gezin houdt gewoon de contracten die horen bij zijn of haar abonnement. Voor ieder abonnement blijft er ook een aparte factuur en een eigen toegang tot MijnKPN en MijnHi.

 

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie