Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

20.000 klanten voor voetbal Versatel

Leestijd: 2 minuten

Versatel heeft grote moeite om zijn voetbalproduct aan de man te brengen. Het telecom- en kabelbedrijf meldde dat het met nog geen 20.000 klanten begint met de uitzendingen van rechtstreeks voetbal uit de eredivisie. 19.00 klanten voor haar ADSL2+ voetbaldienst en 1000 via de satelliet.

Topman Raj Raithatha  verwacht dat de klanten in de tweede helft van dit jaar toestromen als zijn bedrijf de consument van de kwaliteit van het product weet te overtuigen. Volgens hem hebben de vakantieperiode en negatieve berichtgeving over de kwaliteit van het nieuwe voetbalproduct zijn bedrijf parten gespeeld. Ook hebben vele huishoudens te maken met lange opzegtermijnen bij hun huidige internetaanbieders, waardoor zij moeilijker de overstap kunnen maken.

Versatel wil eind dit jaar 100.000 klanten hebben binnengehaald voor het voetbal. In 2008, als de verworven rechten aflopen, moeten dat er 500.000 zijn. Versatel betaalt tot augustus 2008 jaarlijks €30,5 miljoen voor de voetbalrechten. De onderneming biedt vanaf 12 augustus al het eredivisievoetbal live aan via een snelle internetverbinding (ADSL 2+).

Het telecombedrijf heeft inmiddels twee uitvoerige testen met voetbaluitzendingen achter de rug. Dinsdagavond gebeurde dat met de oefenwedstrijd ADO Den Haag-West Ham United (1-1). Raithatha zei dat is bewezen dat gelijktijdig tv-kijken, bellen en een aangevraagde film afspelen geen probleem is via de snelle internetverbinding.

Versatel presenteerde deze week ook zijn winst- en omzetcijfers over het tweede kwartaal. De onderneming behaalde onverwacht een nettowinst van €1,8 miljoen. De winst was te danken aan een belastingmeevaller en aan een hogere dollarkoers, die de kaspositie in dollars versterkte. In het derde kwartaal verwacht de onderneming weer in de verliezen te duiken door forse investeringen in de nieuwe diensten. 

Klik hier voor meer informatie en online bestellen 20 Mb ADSL & Live Eredivisie voor €39,95 per maand


Geactualiseerd: zaterdag 6 augustus 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.