Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

7000 XS4ALL klanten hebben IPv6

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Zo'n 7.000 klanten van XS4ALL hebben inmiddels IPv6 geactiveerd. Dat schrijft de ISP op zijn blog. XS4ALL benadrukt het belang van deze overstap, aangezien niets doen geen optie is nu het aantal IP-adressen onder het IPv4-protocol opraakt. De ISP stelt al een tijd te werken aan de invoer van IPv6, maar roept ook de eindgebruikers op hun apparatuur klaar te maken voor IPv6. De ISP zegt hiervoor alle benodigde ondersteuning te bieden via de helpdesk. 
bron:Telecompaper
Geactualiseerd: dinsdag 19 april 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.