Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

ADSL!Totaal aan kop in TOP 5 tot 20 Mb

door Jeanet Woldring

ADSL!Totaal staat sinds eind vorige week 'met stip op 1' in de TOP 5. Dit nieuwe abonnement voor € 19,50 per maand betreft een internetverbinding met een downloadsnelheid tot 20 Mbps waarbij men een jaar lang gratis het computerblad Computer!Totaal ontvangt. ADSL!Totaal is een samenwerking van IDG Nederland en Concepts ICT.

Samenwerking
Als u een ADSL!Totaal-abonnement neemt,  gaat u een overeenkomst aan met Concepts ICT. Dit bedrijf is al jaren leverancier van internetdiensten en via het internationaal opererende Nederlandse bedrijf Easynet, onderdeel van het BSkyB-concern. De inhoud van de overeenkomst is tot stand gekomen in samenspraak met IDG Nederland, uitgever van o.a. onder andere Zoom.nl, Computer!Totaal en Tips & Trucs. Daarbij is een kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een zo laag mogelijke prijs het uitgangspunt geweest. Op de overeenkomst zijn de voorwaarden van Concepts ICT van toepassing.

Met of zonder KPN telefonieabonnement mogelijk
Om ADSL!Totaal te kunnen bestellen is een vaste telefoonlijn met een KPN vaste lijn telefonieabonnement nodig. Heeft u geen bestaande telefoonlijn, dan kunt u deze direct bestellen, dit kost eenmalig € 29,95 en per maand betaalt u € 9,40 lijnhuur. 

Er wordt dan een KPN-aansluiting gereed gemaakt om ADSL over te kunnen leveren, zonder dat men gebruik maakt van deze aansluiting voor vaste telefonie van KPN. Een aansluiting op het vaste net van KPN is technisch altijd nodig om ADSL te kunnen leveren.

In de nabije toekomst ook VoIp
ADSL!Totaal biedt momenteel nog geen VoIP. In de nabije toekomst zal deze dienst toegevoegd worden.

Het abonnement wordt standaard geleverd met een snelheid tot 20 Mb. Er zijn geen set-upkosten. U krijgt gratis helpdeskondersteuning (normale gesprekskosten),  een gratis virusscanner en spamfilter voor e-mail en gratis hulp bij overstappen naar een nieuwe provider. Daarnaast krijgt u webmail, 2 Pop3-boxen van 100 MB elk en een gratis wireless modem t.w.v. € 129,95 en een jaar lang het blad Computer!Totaal. Na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar zonder kosten. 

Voordeel
Na het eerste jaar ontvangt u als abonnee van Computer!Totaal een maandelijks voordeel van  vijf euro op het reguliere tarief van € 23,95 per maand van ADSL!Totaal. Dat scheelt dus zestig euro per jaar, waardoor u goedkoper uit bent wanneer u abonnee blijft van Computer!Totaal. Zie voor meer informatie de veelgestelde vragen van ADSL!Totaal.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie