Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ADSL!Totaal aan kop in TOP 5 tot 20 Mb

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

ADSL!Totaal staat sinds eind vorige week 'met stip op 1' in de TOP 5. Dit nieuwe abonnement voor € 19,50 per maand betreft een internetverbinding met een downloadsnelheid tot 20 Mbps waarbij men een jaar lang gratis het computerblad Computer!Totaal ontvangt. ADSL!Totaal is een samenwerking van IDG Nederland en Concepts ICT.

Samenwerking
Als u een ADSL!Totaal-abonnement neemt,  gaat u een overeenkomst aan met Concepts ICT. Dit bedrijf is al jaren leverancier van internetdiensten en via het internationaal opererende Nederlandse bedrijf Easynet, onderdeel van het BSkyB-concern. De inhoud van de overeenkomst is tot stand gekomen in samenspraak met IDG Nederland, uitgever van o.a. onder andere Zoom.nl, Computer!Totaal en Tips & Trucs. Daarbij is een kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een zo laag mogelijke prijs het uitgangspunt geweest. Op de overeenkomst zijn de voorwaarden van Concepts ICT van toepassing.

Met of zonder KPN telefonieabonnement mogelijk
Om ADSL!Totaal te kunnen bestellen is een vaste telefoonlijn met een KPN vaste lijn telefonieabonnement nodig. Heeft u geen bestaande telefoonlijn, dan kunt u deze direct bestellen, dit kost eenmalig € 29,95 en per maand betaalt u € 9,40 lijnhuur. 

Er wordt dan een KPN-aansluiting gereed gemaakt om ADSL over te kunnen leveren, zonder dat men gebruik maakt van deze aansluiting voor vaste telefonie van KPN. Een aansluiting op het vaste net van KPN is technisch altijd nodig om ADSL te kunnen leveren.

In de nabije toekomst ook VoIp
ADSL!Totaal biedt momenteel nog geen VoIP. In de nabije toekomst zal deze dienst toegevoegd worden.

Het abonnement wordt standaard geleverd met een snelheid tot 20 Mb. Er zijn geen set-upkosten. U krijgt gratis helpdeskondersteuning (normale gesprekskosten),  een gratis virusscanner en spamfilter voor e-mail en gratis hulp bij overstappen naar een nieuwe provider. Daarnaast krijgt u webmail, 2 Pop3-boxen van 100 MB elk en een gratis wireless modem t.w.v. € 129,95 en een jaar lang het blad Computer!Totaal. Na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar zonder kosten. 

Voordeel
Na het eerste jaar ontvangt u als abonnee van Computer!Totaal een maandelijks voordeel van  vijf euro op het reguliere tarief van € 23,95 per maand van ADSL!Totaal. Dat scheelt dus zestig euro per jaar, waardoor u goedkoper uit bent wanneer u abonnee blijft van Computer!Totaal. Zie voor meer informatie de veelgestelde vragen van ADSL!Totaal.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.