Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Amerikaanse provider Hostway kiest voor Nederland

Leestijd: 2 minuten

HOSTWAY, een Amerikaanse provider uit Chicago die webhosting aan bedrijven en particulieren levert, heeft deze week op Schiphol een nieuwe vestiging in gebruik genomen.

Zeven jaar geleden begon de hosting provider HOSTWAY met het leveren van webserver capaciteit en het registreren van domeinnamen. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de beste hostingbedrijven in Amerika, aldus het persbericht. Het succes van de onderneming zou te danken zijn aan de krachtige SiteControl software, waarmee klanten op eenvoudige wijze zelf hun website beheren.

Oprichter Lucas Roh(37) wilde zijn bedrijf ook in Europa vestigen en koos voor Nederland als Gateway to Europe. Alhoewel het economisch in Europe nu even niet meezit denkt de nog jonge Internet ondernemer uit Chicago toch de juiste keuze te hebben gemaakt. Nederland is van grote betekenis voor Europa en er zijn veel bedrijven die behoefte hebben aan een goede aanwezigheid op het Internet. HOSTWAY levert de servercapaciteit en doet het technisch beheer, de klant maakt zijn eigen e-mailadressen aan en heeft volledige toegang tot de server via een webbrowser. Ook de beveiliging zou goed voor elkaar zijn.

Bij HOSTWAY in Downtown Chicago "draaien" meer dan 100.000 sites die per dag gemiddeld door zo'n 10 miljoen online bezoekers worden bezocht. Om bedrijven aan te moedigen een eigen webserver te bestellen neemt HOSTWAY tot 1 april 2003 de setup kosten voor haar rekening. Bovendien biedt HOSTWAY een "30 dagen niet goed geld terug" garantie.

Eén dezer dagen zullen de tarieven en specificaties van de pakketten van HOSTWAY ook te vergelijken zijn in het hostingproviders-overzicht op Internetten.nl.

Geactualiseerd: donderdag 12 december 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie