Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Aramiska staakt breedband via satelliet

Leestijd: 1 minuut

Aramiska is met onmiddellijke ingang gestopt met het aanbieden van internet via satelliet. Het bedrijf was een van de pioniers met breedband via de satelliet en staat al zo'n drie jaar in de vergelijking op www.internetten.nl.

De aanbieder heeft zijn klanten per mail op de hoogte gebracht van het feit dat vanaf zaterdag 27 januari de dienstverlening is stopgezet. Klanten hebben geen toegang meer tot internet  via Aramiska. Op de website staat slechts de volgende mededeling:

We regret to inform you that Aramiska and its services are shutting down and the company will be unable to provide you with internet access after today,27th of January 2006.

Het bedrijf begon in 2002 met het aanbieden van satellietinternetdiensten in Nederland. Het richtte zich op gebieden waar mensen geen breedband konden krijgen via kabel of ADSL. Ironisch genoeg komt het bericht van Aramiska op hetzelfde moment dat Canaldigitaal en Quicknet aankondigden samen in satellietinternet te gaan. Dit schrijft Webwereld. 

De reden van het besluit van Aramiska is niet bekend. Het bedrijf is noch telefonisch, noch per e-mail bereikbaar voor commentaar. De drie pakketten, waarvan het goedkoopste driehonderd euro per maand bedroeg, zijn inmiddels offline gezet op onze vergelijkingssite.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie