Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

@Home maakt snelheidsverhoging bekend

Leestijd: 2 minuten

@Home heeft vandaag bekendgemaakt wanneer en hoeveel de snelheid van zijn kabelabonnementen verhoogd wordt. 

Zoals eerder aangekondigd zullen de snelheidsverhogingen gefaseerd worden ingevoerd. @Home Basis is het eerst aan de beurt.  Per 15 mei is de nieuwe snelheid van 1024 Kbit/s downstream en 256 Kbit/s upstream beschikbaar.  @Home Breedband, Family en Budget volgen per 1 juli.

abonnement  oude snelheid
in Kbit/s 
down/up

nieuwe snelheid
in Kbit/s
down/up 

 prijs
per mnd
.
 @Home Budget  256/64  512/128  €17,95
 @Home Basis  768/128  1024/256  €29,95
 @Home Family  1536/256  2048/400  €37,95
 @Home Breedband  4096/512  5120/600  €47,95

Troublesathome is nog niet helemaal tevreden met de 'mooie inhaalslag' van de kabelaar. De snelheidsverhogingen leiden nog niet direct tot de beste prijs/snelheid verhouding, naar het oordeel van de gebruikersgroep. "@Home voelt ongetwijfeld de hete adem van o.a. Tiscali in de nek, die momenteel voor nog geen 30 euro per maand een 4mbit verbinding met gratis telefonie aanbiedt", zo staat op de website van Troubles@home te lezen.

Wie zijn postcode intoetst op Internetten.nl kan constateren dat qua snelheid vergelijkbare ADSL abonnementen inderdaad lager in prijs liggen. Zo is Direct ADSL Go van KPN, vergelijkbaar met @Home Basis, acht euro goedkoper per maand. Opgemerkt moet worden dat dit enkel een 'kale' verbinding is, zonder e-mailadres e.d. Maar ook bij Wanadoo Go bijvoorbeeld is men nog een aantal euro's per maand goedkoper uit. Wie echter niet zo om snelheid geeft, maar het voordeligst uit wil zijn, is het beste uit met @Home Budget.

Wie echter vóóral gebaat is bij kabelinternet is degene die geen vaste telefoonaansluiting meer heeft, doordat hij of zij alleen nog mobiel belt! Overigens, iedereen die de voorkeur geeft aan kabelbreedband, kan een proefabonnement van @Home aanvragen via een eenvoudig STAPPENPLAN. Vul hiervoor uw postcode in en check de beschikbaarheid op uw adres, waarna u zonder extra kosten uw breedbandabonnement kunt bestellen.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.